Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών, καθώς είχε εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός του. Την υπόθεση μάλιστα διερευνά το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.
Πληροφορίες αναφέρουν το απόγευμα της Τετάρτης το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία» μαζί με τη μητέρα του.
Οι γιατροί, που εξέτασαν την 4χρονη, διαπίστωσαν πως είχε εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα, την κοιλιά, αλλά και σε διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια. Παράλληλα, έφερε και πολλαπλές εκχυμώσεις στο σώμα της.
Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το παιδί ήταν σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση, αβοήθητο στο σπίτι του, για τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα.
Η μητέρα της τετράχρονης συνελήφθη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτη σύσκεψη Χάρη Δούκα με ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom