peripoliko astinomia perama
Πιερία: Τον έθαψε η σύντροφός του πίσω από την αυλή – Ομολόγησε στις αρχές

Το περιστατικό στην Πιερία αποκαλύπτεται ως έγκλημα και όχι ως εξαφάνιση. Η σύντροφος του 58χρονου Κώστα Σιαμήτρα φέρεται να ομολόγησε στις ελληνικές αρχές ότι αυτή είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του άτυχου άνδρα. Οι αποκαλύψεις σχετικά με το φονικό προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday.gr, η εξαφάνιση του Κώστα Σιαμήτρα δηλώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου το 2024. Επί μήνες όμως τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έβλεπαν ότι τα κομμάτια του «παζλ» δεν συνδέονταν σωστά μεταξύ τους. Αντιφάσεις, μπερδεμένες ιστορίες και πολλά ακόμη, οδήγησαν αυτομάτως τους αστυνομικούς να «κυκλώσουν» ως νούμερο ένα ύποπτο τη σύντροφό του, η οποία, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή μιλούσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με συγκινητικά λόγια για τον 58χρονο άνδρα.

Τελικά, έπειτα από σειρά ανακρίσεων, η σύντροφός του «έσπασε» και ομολόγησε στις αρχές το έγκλημα, καθώς και το πού ακριβώς έθαψε τον άνδρα πίσω από την αυλή. Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ThessToday.gr, από τις 2 το μεσημέρι έσπευσε στο σημείο ιατροδικαστής και αφού έσκαψαν τον χώρο, εντόπισαν ανθρώπινα οστά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγρότες
Με σανό και κοπριά η διαμαρτυρία αγροτών στο Αγρίνιο έξω από γραφεία βουλευτών
Με σανό, κοπριά και πορτοκάλια στα χέρια, αγρότες του Μπλόκου Αγγελοκάστρου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους προς τους κυβερνητικούς βουλευτές
Με σανό και κοπριά η διαμαρτυρία αγροτών στο Αγρίνιο έξω από γραφεία βουλευτών
thanasimos-traumatismos-ilikiwmenis-apo-aporrimatoforo.w_hr.jpg
Βίαιη επίθεση σε εργαζόμενο καθαριότητας στις Αχαρνές - Του πέταξαν πέτρα στο κεφάλι
Από το περιστατικό ένας υπάλληλος τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο
Βίαιη επίθεση σε εργαζόμενο καθαριότητας στις Αχαρνές - Του πέταξαν πέτρα στο κεφάλι