Απόπειρα αρπαγής στη Γλυφάδα: «Φώναξε το παιδί με το μικρό του όνομα»
Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Γλυφάδα: Πώς περιέγραψε τον δράστη ο 14χρονος

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του άνδρα που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου το βράδυ της Τετάρτης στην Άνω Γλυφάδα, έξω από γήπεδο της περιοχής.

Ένας 14χρονος μαθητής μόλις τελείωσε την προπόνησή του και έξω από το γήπεδο εμφανίστηκε ένας άνδρας, τον πλησίασε και του είπε ότι η μητέρα του είχε χτυπήσει και θα τον πήγαινε ο ίδιος στο σπίτι. Το παιδί δεν τον πίστεψε, επέστρεψε στο γήπεδο και τηλεφώνησε στον πατέρα του, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού.

Ο κύριος Γιώργος, φύλακας των εγκαταστάσεων, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό.

«Ήρθε ένας εδώ πέρα, με αυτοκίνητο και είπε το όνομα του μικρού. Ο μικρός ξύπνιος ήταν, το κατάλαβε, δεν μπήκε στο αυτοκίνητο. Γύρισε στο γήπεδο, βγαίνουν έξω ο φύλακας και οι γυμναστές, αλλά αυτός είχε φύγει. Δεν πρόλαβε να τον δει κανένας», τόνισε.

Αυτό, ωστόσο, που έκανε εντύπωση σε όλους, είναι το γεγονός ότι ο άγνωστος άνδρας γνώριζε το όνομα του παιδιού, καθώς τον φώναξε με το μικρό του.

Ο 14χρονος περιέγραψε στις Αρχές τον άνδρα που τον πλησίασε έξω από το γήπεδο. Φορούσε μαύρα ρούχα, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος με ανοιχτόχρωμα μάτια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρέας
Κύκλωμα με ληγμένα κρέατα: Κατάσχεση 3,5 τόνων και έλεγχοι σε νοσοκομεία του Πειραιά
Πώς μια επιχείρηση παραπλανούσε τις αρχές και έθετε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία – Άμεση επέμβαση Περιφέρειας και Αστυνομίας
Κύκλωμα με ληγμένα κρέατα: Κατάσχεση 3,5 τόνων και έλεγχοι σε νοσοκομεία του Πειραιά