ασέλγεια
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε τελικά ότι δεν υπήρχε κάποιος λόγος να παραμείνει νοσηλευόμενος.

Με πρόθεση να υποβάλλει μηνύσεις για την υπόθεσή του, εμφανίστηκε σήμερα στα Δικαστήρια ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε έξι μαθήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 62χρονος κάνει λόγο για διαρροή πληροφοριών από τον ιατρικό του φάκελο, με αφορμή την πρόσφατη κατάρρευσή του την ώρα της δίκης και την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω βεβαρυμένου ιστορικού και ιδιαίτερης συνθήκης, στον 62χρονο έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο όπου του έγιναν όλες οι προβλεπόμενες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί τελικά ότι δεν υπήρχε κάποιος λόγος να παραμείνει νοσηλευόμενος.

Έτσι η δίκη συνεχίστηκε την 1η Νοεμβρίου, με τον ίδιο πάντως να προκαλεί νέες εντάσεις και καθυστερήσεις, καταθέτοντας αίτημα για εξαίρεση της προέδρου.

Μετά και την απόρριψη του αιτήματος, η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίστηκε και διεκόπη για τις 25 Νοεμβρίου. Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, ο 62χρονος εμφανίστηκε στα δικαστήρια και ανέβηκε στο Εφετείο, χωρίς καμία συνοδεία, από την σκάλα, προκαλώντας την έκπληξη όλων, με τους δικηγόρους της υπόθεσης να ενημερώνονται αργότερα για τις προθέσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά έχει καταδικαστεί σε 30 χρόνια κάθειρξης για τις υποθέσεις ασέλγειας αλλά παρέμεινε μόλις έναν χρόνο στη φυλακή αφού του δόθηκε αναστολή για λόγους υγείας μέχρι το εφετείο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχα
Σοφία Ζαχαράκη: Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και Εθνικό Απολυτήριο: Το αναλυτικό πλάνο για τη δημόσια παιδεία
Σοφία Ζαχαράκη από το 16ο Συνέδριο της ΝΔ: «Κάνουμε στην Παιδεία βήματα που κανείς άλλος δεν τόλμησε»
Σοφία Ζαχαράκη: Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και Εθνικό Απολυτήριο: Το αναλυτικό πλάνο για τη δημόσια παιδεία
Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε επίσημο πορτρέτο για το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
Σοφία Ζαχαράκη: Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ήδη στα σχολεία μας και δίνει σύγχρονη γνώση, δύναμη και αυτοπεποίθηση στα παιδιά μας
Η Σοφία Ζαχαράκη παρουσιάζει το πλάνο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ελληνικά σχολεία
Σοφία Ζαχαράκη: Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ήδη στα σχολεία μας και δίνει σύγχρονη γνώση, δύναμη και αυτοπεποίθηση στα παιδιά μας
Επιβίβαση στο μετρό
Μετρό : Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν 2,5 ώρες νωρίτερα από αύριο στη Γραμμή 2
Πρόωρο κλείσιμο τεσσάρων σταθμών στη Γραμμή 2 από αύριο – Σε ισχύ ειδικές ρυθμίσεις και έκτακτη λεωφορειακή γραμμή
Μετρό : Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν 2,5 ώρες νωρίτερα από αύριο στη Γραμμή 2