bullying κορίτσι
Ο ιδιοκτήτης, αντιλαμβανόμενος τι είχε συμβεί, έσπευσε στο σημείο και, παρά το γεγονός ότι η ανήλικη βρισκόταν τραυματισμένη στο έδαφος, την χτύπησε επανειλημμένα με μπουνιές

Μια μαθήτρια Γυμνασίου στον Βόλο έκλεψε μηχανάκι και στη συνέχεια υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον ιδιοκτήτη του δικύκλου. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει ο ιστότοπος thenewspaper.gr η μαθήτρια, μαζί με μια παρέα μαθητών, καθόταν σε παγκάκι έξω από ένα σούπερ μάρκετ.

Ο ιδιοκτήτης της μηχανής, ένας άνδρας περίπου 50 ετών, μπήκε στο κατάστημα για ψώνια, αφήνοντας το κλειδί πάνω στο όχημα.

Η μαθήτρια, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία, ανέβηκε στη μηχανή, την έβαλε μπρος και έφυγε προς έναν κοντινό δρόμο. Ωστόσο, λίγα μέτρα αργότερα, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, έπεσε στο δρόμο και τραυματίστηκε.

Ο ιδιοκτήτης, αντιλαμβανόμενος τι είχε συμβεί, έσπευσε στο σημείο και, παρά το γεγονός ότι η ανήλικη βρισκόταν τραυματισμένη στο έδαφος, την χτύπησε επανειλημμένα με μπουνιές. Περαστικοί που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την Αστυνομία.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη και την μετέφερε στο νοσοκομείο συνοδευόμενη από τη μητέρα της, ενώ η αστυνομία που έφτασε στο σημείο διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεχνητη νοημοσυνη
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Η πλατφόρμα που μεταμορφώνει την εκπαίδευση και κάνει το μάθημα παιχνίδι - Το να μιλάς για τον Παρθενώνα είναι σημαντικό. Το να τον περπατάς μαζί...
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Πρωτομαγιά
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Η Πρωτομαγιά του 1944 δεν είναι απλώς άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Κατοχής
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Υπουργείο Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά
Διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν ρόλο στις Ομάδες Εργασίας για την ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του υπουργείου Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά