Μία 29χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία στο Ρέθυμνο. Στη συνέχεια ο 47χρονος συνελήφθη.
Η γυναίκα έλαβε συσκευή του panic button.
Το περιστατικό
Συγκεκριμένα, η γυναίκα 29 ετών κατήγγειλε, ότι ο σύντροφος της 47 ετών, τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο με πολλά χαστούκια, να την τραβάει από τα μαλλιά και να της σφίγγει το λαιμό. Η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να βγει από το σπίτι και έφτασε στην αστυνομική διεύθυνση όπου και κατήγγειλε την κακοποίηση της και τον ξυλοδαρμό.
Ο δράστης, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πήγε αυτοβούλως και παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου και ανέφερε όλα όσα είχαν συμβεί, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, η γυναίκα συνοδεύτηκε για εξέταση σε ιατροδικαστή, αρνήθηκε όμως την παραμονή της και φιλοξενία σε δομή κακοποιημένων γυναικών στο Ρέθυμνο.
Ζήτησε παρά ταύτα να της χορηγηθεί η συσκευή του panic button, με τους αστυνομικούς να της το χορηγούν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom