ΕΚΑΒ
Νέα τραγωδία με αιφνίδιο θάνατο 8χρονου – Οι εκτιμήσεις των γιατρών

Mετά τον πνιγμό της 8χρονης Αγγελικής σε πισίνα κατασκήνωσης, ένα ακόμα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής, βυθίζοντας ξανά στην θλίψη την τοπική κοινωνία.
Tο βράδυ του Σαββάτου, ένα παιδί, ηλικίας οκτώ ετών κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των γονιών του στην Ιερισσό.

Παρά την άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι νεκρό, από οξεία περικαρδίτιδα.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος αναφέρει στο Thesstoday.gr ότι “Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάς άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού. Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε”.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ενεργοποιήστε την επιταγή κατάρτισης και ξεκινήστε τώρα επιλέγοντας το ΕΚΕΚ ATHENA (ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paideias
ΣΑΕΚ: Ποιες αποσπάσεις εκπαιδευτικών ανακαλούνται το σχολικό έτος 2025 - 2026
Υπουργείο Παιδείας: Η απόφαση της Σοφίας Ζαχαράκη για τις ανακλήσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
ΣΑΕΚ: Ποιες αποσπάσεις εκπαιδευτικών ανακαλούνται το σχολικό έτος 2025 - 2026
ακίνητα
Κοινωνική Αντιπαροχή: Πώς το Δημόσιο προωθεί 20.000 κατοικίες με χαμηλό ενοίκιο
Οι ωφελούμενοι μετά τη 10ετή μίσθωση, θα έχουν κατά προτεραιότητα το δικαίωμα να αγοράσουν το σπίτι (rent to own) μέσω του ΟΠΕΚΑ
Κοινωνική Αντιπαροχή: Πώς το Δημόσιο προωθεί 20.000 κατοικίες με χαμηλό ενοίκιο