touristes
Οδηγός στην Κρήτη «ξεπλένει» τους επιβάτες πριν μπουν στο λεωφορείο

Οδηγός ΚΤΕΛ στην Κρήτη έγινε viral στο TikTok καθώς προκειμένου να μη λερώνεται το όχημα «ξεσκονίζει» από την άμμο τους επιβάτες πριν επιβιβαστούν.

Ο οδηγός έχοντας εξασφαλίσει τα απαραίτητα εξαρτήματα ξεπλένει έναν έναν τους τουρίστες που θέλουν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που τραβήχτηκε από έναν τουρίστα στο Ελαφονήσι στην Κρήτη, ο οδηγός του λεωφορείου ξεπλένει με λάστιχο τα πόδια τους για να φύγει η άμμος που έχει κολλήσει, κι έπειτα τους «περνάει» από αέρα για να φύγει η άμμος από πάνω τους, τόσο τους ίδιους όσο και τα προσωπικά αντικείμενα που πιθανότατα έχουν άμμο πάνω τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι τουρίστες δεν δυσανασχετούν αλλά αντίθετα το διασκεδάζουν. «Αυτά γίνονται μόνο στη Ελλάδα», σχολιάζει ο τουρίστας που τραβά το βίντεο στη γλώσσα του.

Το βίντεο αναρτήθηκε πριν από μία εβδομάδα στην πλατφόρμα του TikTok και έχει ήδη συγκεντρώσει 1,8 εκατομμύρια προβολές και 26 χιλιάδες likes.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατερίνα Νοτοπούλου
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Το ζήτημα των μεγάλων κενών και της υποστελέχωσης φέρνουν ξανά στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»