φωτιά Φυλή
Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που η φωτιά κυκλώνει τον πυροσβέστη που τραυματίστηκε στην Εύβοια

Συγκλονίζει το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που πυροσβέστες περικυκλώθηκαν από τις φλόγες της πυρκαγιάς που μαίνεται στην Εύβοια.

Η φωτιά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα φούντωσε και οι φλόγες είχαν ύψος 25 μέτρα. Οι κραυγές των πυροσβεστών προς τους συναδέλφους τους, για να απομακρυνθούν από το σημείο, και η εικόνα της πύρινης κόλασης είναι ενδεικτικά του εφιάλτη που βίωσαν.

Ο Θωμάς Μανούσος και οι συνάδελφοί του χωρίς δεύτερη σκέψη προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία του προκάλεσε εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο.

«Κατεβαίνοντας για να κάνουμε την κατάσβεση οι άνεμοι ήταν πολύ δυνατοί. Μας κύκλωσε η φωτιά πολύ γρήγορα. Βάλαμε όπισθεν στο αυτοκίνητο και προσπαθήσαμε να μη μας κυκλώσει. Εν τέλει μας κύκλωσε και εγώ πήγα να καώ», είχε δηλώσει ο πυροσβέστης.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «STAR»:

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"