Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Να φύγουν όσοι διαφωνούν, ζήτησε ο Κασσελάκης - «Σ’ όποιον αρέσει»
Νέο επεισόδιο μεταξύ Κασσελάκη και «φρουράς Τσίπρα» – 8 μέλη αποχώρησαν από συνεδρίαση για το Συνέδριο

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη σε ένα αίτημα της μειοψηφίας για αλλαγή της ημερομηνίας του Καταστατικού Συνεδρίου που έχει οριστεί για τις 4 με 6 Οκτωβρίου προκάλεσε την «έκρηξη» των στελεχών της «φρουράς Τσίπρα» και την αποχώρησή τους από τη διαδικασία, η οποία διεκόπη και θα επαναληφθεί την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα η ομάδα των 8 στελεχών της «φρουράς Τσίπρα» που συμμετέχει στην γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου φέρεται να ζήτησε την αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου ώστε να μην πέφτει πάνω στις εκλογές για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ.
  
Την πρόταση φέρεται να έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος. Σύμφωνα με πηγές με γνώση των όσων διημείφθησαν στη γραμματεία, ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε στο αίτημα αυτό χαρακτηρίζοντάς το «γραμμή ήττας» και λέγοντας πως «δεν μπορεί το κόμμα να ετεροκαθορίζεται». Παράλληλα κάλεσε -για πολλοστή φορά – «όποιον διαφωνεί να αποχωρήσει» και αυτή τη φορά… εισακούστηκε.

Στο επεισόδιο μάλιστα φέρεται να παρενέβη και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει, αλλιώς να διακοπεί η συνεδρίαση. Ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει κάτι τέτοιο και τότε τα στελέχη που έχουν υπογράψει «την επιστολή των 87» αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, η οποία διεκόπη και θα επαναληφθεί την Τετάρτη.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παύλος Μαρινάκης
«Καρφί» Μαρινάκη για Eurovision: «Αν υπήρχε διαγωνισμός υποκρισίας, θα παίρναμε 12άρι!»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί την «ιδεοληπτική αντιπολίτευση» και υπερασπίζεται τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού
«Καρφί» Μαρινάκη για Eurovision: «Αν υπήρχε διαγωνισμός υποκρισίας, θα παίρναμε 12άρι!»
Λιακούλη, Κωνσταντοπούλου
Λιακούλη κατά Κωνσταντοπούλου: «Υπάλληλοι φεύγουν κλαίγοντας, δεν αντέχω τα ντεσιμπέλ!»
Νέο... σίριαλ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής: «Με έπιασε υπάλληλος της Βουλής κλαίγοντας και μου είπε ότι φεύγει γιατί δεν αντέχει άλλο»
Λιακούλη κατά Κωνσταντοπούλου: «Υπάλληλοι φεύγουν κλαίγοντας, δεν αντέχω τα ντεσιμπέλ!»
Μαράσλειο
Συναγερμός στο Μαράσλειο: Μετά τους σοβάδες, τώρα πέφτουν λάμπες στα κεφάλια μαθητών (Εικόνες)
Ο λαμπτήρας φθορίου κατέρρευσε ακριβώς πάνω στα θρανία που κάθονται οι μαθητές - «Έτσι θα πορευτούμε; Ποντάροντας στην τύχη μας;»
Συναγερμός στο Μαράσλειο: Μετά τους σοβάδες, τώρα πέφτουν λάμπες στα κεφάλια μαθητών (Εικόνες)