temph
Κλείνει ένας χρόνος από την τραγωδία - έγκλημα στα Τέμπη

Ενώ πραγματοποιούνται σήμερα τεράστιες διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα η συμμετοχή στο διαδικτυακό ψήφισμα έχει εκτοξευτεί. 

Το ψήφισμα συμπυκνώνει την οργή που υπάρχει και το βασικό κοινωνικό αίτημα για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία στη χώρα καθώς και την ανάγκη να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη.

Άμεσα αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.000.000 υπογραφές. Μόλις αυτό επιτευχθεί, η Μαρία Καρυστιανού πρόκειται να καταθέσει τις υπογραφές στη Βουλή.

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού.

Δείτε το εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

karistianou-sintagma
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης της Μαρίας Καρυστιανού
«Δεν μπορείς να είσαι πρόεδρος και να δημιουργείς κόμμα» - Ρήγμα στο ΔΣ του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μετά τις δηλώσεις Καρυστιανού
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης της Μαρίας Καρυστιανού
taksi
Σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Ζακύνθου - 12.450 χαμένες διδακτικές ώρες χωρίς δέσμευση για κάλυψη των κενών
Αδιοριστία και υποχρηματοδότηση αφήνουν μαθητές χωρίς μάθημα στη Ζάκυνθο
Σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Ζακύνθου - 12.450 χαμένες διδακτικές ώρες χωρίς δέσμευση για κάλυψη των κενών