αυτοκίνητα
Από την κάμερα της περιοχής που τους βιντεοσκόπησε, τους βλέπουμε να περνούν το Yaris πρώτα από έναν έλεγχο για συναγερμό και άλλα αντικλεπτικά

Το βράδυ του Σαββάτου (17/2), δύο άγνωστοι προς το παρόν δράστες προχώρησαν στην κλοπή ενός Toyota Yaris Hybrid, στη Βάρη.

Σύμφωνα με το notia.gr οι δράστες φάνηκε πως είναι γνώστες του αντικειμένου. Από την κάμερα της περιοχής που τους βιντεοσκόπησε, τους βλέπουμε να περνούν το Yaris πρώτα από έναν έλεγχο για συναγερμό και άλλα αντικλεπτικά.

Αφού βεβαιώνονται πως δεν έχει τίποτα, ξεκινούν να δουλεύουν πάνω στην πόρτα του οδηγού με αντικείμενα που είναι δυσδιάκριτα. Περίπου δύο λεπτό μετά, παραβίασαν το υβριδικό Yaris, το εκκίνησαν και έφυγαν.

Το μεγάλο θύμα της υπόθεσης, η ιδιοκτήτρια, με όνομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Georgina Georgiana, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό ζητώντας την κοινοποίηση του βίντεο μήπως βρεθεί το κλεμμένο της όχημα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα