peripoliko astinomia perama
Τι αναφέρουν μαρτυρίες

Κι άλλες ανήλικες μαθήτριες φέρεται να παρενοχλούσε ο 33χρονος που σκότωσε ο πατέρας μιας 18χρονης γιατί βίαζε την κόρη του, στον Βόλο.

Το μαρτύριο της ανήλικης ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν στην ηλικία των 9 ετών. Τότε ο δράστης, ηλικίας 23 ετών, άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά το κορίτσι κι όταν εκείνη έγινε 12 ετών ξεκίνησαν οι βιασμοί κατ’ εξακολούθηση και η βιντεοσκόπηση των αρρωστημένων πράξεών του.

Με αυτό το υλικό την εκβίαζε επί σειρά ετών, κάτι που έμαθε ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης (κόρη του από τον πρώτο του γάμο) με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 33χρονο.

«Έχουμε έναν άνθρωπο που του ζητούσε η κόρη του χρήματα, τα έδινε και ξαφνικά διαπιστώνει ότι η κόρη του είχε χρέη. Σε κάποια στιγμή που την κάλεσε και συζήτησαν, το κορίτσι έσπασε και τα είπε όλα», σημείωσε στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Όσα άκουσε από την κόρη του τον σόκαραν και βρίσκοντας ένα πρόσχημα, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας συναντήθηκε με τον κουνιάδο του. Τότε του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με το κοντάκι της καραμπίνας στο πρόσωπο και πυροβολώντας τον.

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που του γύρισε το μυαλό. Πήγε και τον βρήκε με ένα ψευδές πρόσχημα. Του έσπασε το πρόσωπο με το κοντάκι της καραμπίνας, τον πυροβόλησε στο στήθος και τον άφησε επιτόπου. Τον εκτέλεσε, ήταν κανονική εκτέλεση», συμπλήρωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες που θέλουν τον 33χρονο να πηγαίνει στο σχολείο της 18χρονης και να συνομιλεί και με άλλες ανήλικες όντας έξω από τα κάγκελα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε κοιλιακή κάκωση από πυροβόλο όπλο, από τον πυροβολισμό και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατά πάσα πιθανότητα από το κοντάκι της καραμπίνας που τον χτύπησε στο κεφάλι.

Όπως ανέφερε στο MEGA ο Σταύρος Μπαλάσκας, πρόκεται για ένα έγκλημα τιμής, με τον ίδιο να εξηγεί πως «έτσι χαρακτηρίζεται από την αστυνομία, γιατί ήταν άνθρωπος που δεν είχε εγκληματικό και ποινικό παρελθόν και το έκανε για συγκεκριμένο λόγο και θα τιμωρηθεί γι’ αυτό».

Στον πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, ενώ την ίδια στιγμή οι έρευνες των Αρχών πλέον εστιάζουν στο παρελθόν του 33χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεωργιάδης-Πολάκης
Χαμός με Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή: «Ήσουν ο πρώτος ιδιώτης σε δημόσιο νοσοκομείο» - «Τολμάς ρε κακομοίρη;»
Ανέβηκαν ξανά οι τόνοι ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Πολάκη
Χαμός με Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή: «Ήσουν ο πρώτος ιδιώτης σε δημόσιο νοσοκομείο» - «Τολμάς ρε κακομοίρη;»
paidaki
Απίστευτο! - Δασκάλα κούρεψε 5χρονο σε νηπιαγωγείο γιατί δεν της άρεσαν τα μαλλιά του
Δασκάλα σε νηπιαγωγείο κούρεψε 5χρονο επειδή δεν της άρεσαν τα μαλλιά του, όπως καταγγέλλει η μητέρα του μικρού - Τι είπε για το περιστατικό ο Ο...
Απίστευτο! - Δασκάλα κούρεψε 5χρονο σε νηπιαγωγείο γιατί δεν της άρεσαν τα μαλλιά του