βασιλησ καρρας
«Μας “την έκανε” ο Βασιλάκης με ελαφρά πηδηματάκια, μας έδινε την εντύπωση ότι θα είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει αλλά δυστυχώς μας άφησε και είμαστε συντετριμμένοι»

Στο γενέθλιο τόπο του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως άλλωστε ήταν η επιθυμία του, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι η ταφή του Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Χθες, μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με γνωστά τραγούδια του σε ζωντανή εκτέλεση, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον μεγάλο καλλιτέχνη. 

Το λαϊκό προσκύνημα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου συνέρρευσαν χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

«Πιτσιρίκο, δεν μασάω»

 

Για τον τραγουδιστή μίλησε ο μαέστρος του Γιάννης Γκιούρας. «Δεν μασάω πιτσιρίκο» ήταν τα τελευταία λόγια που του είπε ο μεγάλος ερμηνευτής, ο οποιος ήταν «ένας άνθρωπος που βοηθούσε όλο τον κόσμο».

«Μας “την έκανε” ο Βασιλάκης με ελαφρά πηδηματάκια, μας έδινε την εντύπωση – γιατί έτσι ήθελε να τον θυμόμαστε – ότι θα είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει αλλά δυστυχώς μας άφησε και είμαστε συντετριμμένοι» επεσήμανε ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά μιλώντας στο MEGA.

«Τελευταία φορά τον είδα την προηγούμενη βδομάδα, πήγα από το σπίτι του για επίσκεψη. «Μαέστρο, πιτσιρίκο, δεν το βάζω κάτω, δεν μασάω, είμαι πολύ καλά, θα το ξεπεράσω, σε έναν μήνα θα περπατήσω», έλεγε ο σπουδαίος τραγουδιστής.

«Μας έλεγε ότι είχε σκοπό να χτίσει μοναστήρι στο κτήμα του, στο οποίο θα πήγαινε να πάει να ησυχάσει. Το πίστευε ή ήθελε να το πιστέψουμε εμείς. Δεν έδειχνε ταλαιπωρημένος. Ήταν κλινήρης αλλά με απίστευτη διαύγεια νου. Δεν έδειξε ποτέ ότι περνάει δύσκολα, ότι πονάει» τόνισε ο Γιάννης Γκιούρας.

«Θυμάμαι χιλιάδες στιγμές. Μας υποστήριζε πάντα. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που κατέβασε Θεσσαλονικιούς στην Αθήνα για ορχήστρα του πριν από πολλά χρόνια. Μας καθιέρωσε, μας έβαλε στον κόσμο της μουσικής, στις εταιρείες. Πιστεύω τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο.

Ο Βασίλης έχει βοηθήσει άπειρο κόσμο, και ποτέ δεν μας άφηνε να βγει αυτό προς τα έξω. Όποιος έμπαινε στο καμαρίνι του τον βοηθούσε» σημείωσε ο μαέστρος.

«Είναι δύσκολα χωρίς τον Καρρά. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό του να πάω να δουλέψω σλλού, έχω ζήσει μία ζωή μαζί του. έχω βγει και στο όριο συνταξιοδότησης οπότε θα τον θυμάμαι και μάλλον έτσι θα τον θυμάμαι. Θα σταματήσω μάλλον, και θα βρισκω διέξοδο στο στούντιο ηχογράφησης που γράψαμε το 90% των τραγουδιών του», σημείωσε κλείνοντας ο Γιάννης Γκιούρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

attiko-nosokomeio
Εργαζόμενοι νοσοκομείου Αττικόν: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις Καλλιάνου – Οι απειλές θα πέσουν στο κενό»
«Δεν έχει τίποτα με το «φίλο» Άδωνι Γεωργιάδη και την πολιτική της κυβέρνησης για αυτό και μπορεί ωραιότατα να διαπομπεύει τους υγειονομικούς!»
Εργαζόμενοι νοσοκομείου Αττικόν: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις Καλλιάνου – Οι απειλές θα πέσουν στο κενό»
afrikaniki-skoni
Πανεπιστήμιο Κρήτης για αφρικανική σκόνη: Ήταν «σημαντικό» επεισόδιο
Οι μέγιστες συγκεντρώσεις σκόνης παρατηρηθήκαν στην πόλη των Χανιών - Τι έδειξαν οι μετρήσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης
Πανεπιστήμιο Κρήτης για αφρικανική σκόνη: Ήταν «σημαντικό» επεισόδιο
bullying
Σχολική βία: «Η καλλιέργεια κλίματος γενικής καταγγελίας ψηφιακής ή μη “δηλητηριάζει” τις σχέσεις»
«Η καλλιέργεια κλίματος γενικής καταγγελίας ψηφιακής ή μη, δεν αποκαθιστά την παιδαγωγική σχέση απεναντίας, «δηλητηριάζει» τις σχέσεις, δημιουργεί...
Σχολική βία: «Η καλλιέργεια κλίματος γενικής καταγγελίας ψηφιακής ή μη “δηλητηριάζει” τις σχέσεις»