«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα»

Η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα, η οποία είναι ο πρώτος άνθρωπος που εξέτασε τον κακοποιημένο Όλιβερ όσο εκείνος βρισκόταν στη ζωή, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επισήμανε πως το 8χρονο χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο, διαψεύδοντας οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα» ανέφερε η κυρία Τόλα και προσέθεσε: «Τα σημάδια στη σορό του δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά. Όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες - ότι ο σκύλος δεν κακοποιήθηκε και πως η δεύτερη κτηνιατρική εξέταση στη σορό του Όλιβερ διαψεύδει την δική μου - δεν έχουν καμία βάση».

«Δεν έχει διαψευστεί από πουθενά το δικό μου πόρισμα. Το είδαν σε άλλη χρονική στιγμή και δεν υπάρχει καμία διάψευση», τονίζει η κυρία Τόλα. Όπως λέει, οι ελπίδες για τον Όλιβερ ήταν μηδαμινές. «Δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί. Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Ερωτηθείσα για τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ και την κατάσταση στην οποία τον είδε, πως ήταν ανάστατος και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτή την ελληνική λέξη μόνο ένας στους δέκα την λέει και την γράφει σωστά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber