Οι 5 ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων
Το ελληνικό νησί δεν έχει μόνο αμμουδιές σαν ζάχαρη άχνη, αλλά και παραλίες με έντονα χρώματα και τεράστιους βράχους που αξιοποιήθηκαν από πειρατές

Το Reise Reporter, ένθετο στο Γερμανικό Δίκτυο Συντακτών RND, προτρέπει τους Γερμανούς να επιλέξουν τη Μήλο για τις επόμενες διακοπές. "Το ελληνικό νησί της Μήλου δεν έχει μόνο αμμουδιές σαν ζάχαρη άχνη, αλλά και παραλίες με έντονα χρώματα και τεράστιους βραχους που αξιοποιήθηκαν από πειρατές. Φάτε φρέσκο ψάρι στην ακροθαλασσιά ή εμπνευστείτε από τη θέα του ηλιοβασιλέματος".

Το άρθρο αναφέρει ονομαστικά τις δέκα πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπως την Καλογριά, το Σαρακήνικο, το Κλέφτικο, το Παλαιοχώρι, τα Μαντράκια, την Τρυπητή, και συστήνει τους αναγνώστες να θαυμάσουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα, την πρωτεύουσα. "Η τοποθεσία της πόλης πάνω σε έναν ηφαιστειακό λόφο είναι ιδανική για να θαυμάσετε τα ηλιοβασιλέματα. Αν θέλετε ακόμη πιο εντυπωσιακή θέα, ανεβείτε στο λόφο που βρίσκεται το Κάστρο, το οποίο δεσπόζει πάνω από την Πλάκα. Είναι εντυπωσιακό να βλέπει κανείς την ανατολή του ήλιου από εκεί και να ακούει τα κοκόρια να λαλούν στο βάθος" 

Αλλά και στην ταξιδιωτική ρουμπρίκα της εφημερίδας die Welt διαβάζουμε ότι από την Αλόννησο μέχρι την Κρήτη στην Ελλάδα υπάρχει ένα κατάλληλο νησί για κάθε τύπο τουρίστα. Και επειδή η επιλογή δεν είναι εύκολη, η εφημερίδα παρουσιάζει πέντε νησιά για... κάθε γούστο: Αλόννησος, Κέρκυρα, Κρήτη, Σκόπελος και φυσικά η Μήλος.   

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοποιηση 3.jpg
Ύποπτοι δεκαεπτά ανήλικοι για σεξουαλικές επιθέσεις «πολλών μηνών» σε βάρος 12χρονης
Από φόβο αντιποίνων, το κορίτσι δεν αποκάλυψε όσα βίωνε προτού τελικά τον Οκτώβριο τα εκμυστηρευτεί στη μητέρα της, η οποία κατέθεσε μήνυση.
Ύποπτοι δεκαεπτά ανήλικοι για σεξουαλικές επιθέσεις «πολλών μηνών» σε βάρος 12χρονης