Κοινωνία 0

Βατίδου: Κυνήγησε και εμβόλισε μηχανή στη Γλυφάδα – Tραυμάτισε 57χρονη

vatidoupng
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Ε. Βατίδου εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα - Τραυματίστηκε σοβαρά μία 57χρονη

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του ΑΤ Γλυφάδας στην Εύη Βατίδου, η οποία κυνήγησε μηχανή με δύο επιβαίνοντες και προσπάθησε να την εμβολίσει, καθώς φέρεται να έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11/11), στην περιοχή της Γλυφάδας και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 57χρονης, που επέβαινε στη μηχανή, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της, ωστόσο η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτήσιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εύη Βατίδου κρατείται στο τμήμα και αναμένεται βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία