Ελεύθεροι υπό έναν όρο οι τρεις συλληφθέντες

Ελεύθεροι με έναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις οπαδοί που συνελήφθησαν μετά από άγρια συμπλοκή οπαδών στη Θεσσαλονίκη, που σημειώθηκε την Κυριακή (29/10).

Ο όρος που επιβλήθηκε ήταν οι συλληφθέντες να μην προσεγγίζουν αθλητικές εγκαταστάσεις.

Δίωξη στους συλληφθέντες

Σε βάρος των τριών οπαδών έχει ασκηθεί δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για συμπλοκή, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου.

Δύο από τους συλληφθέντες ηλικίας 22 και 24 ετών εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», ενώ ένας ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα,σύμφωνα με το thestival.

Ποινική δίωξη σε άλλους συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται ότι, η Εισαγγελέας άσκησε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στους εννέα από τους 15 συλληφθέντες, που συνεπλάκησαν σε οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (29/10).

Οι κατηγορούμενοι (στο σύνολό τους από 16 έως 37 ετών, με την πλειονότητα αυτών να είναι 20 μέχρι 25 ετών) πήραν προθεσμία και μέχρι να απολογηθούν παραμένουν υπό κράτηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber