Σε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη προχώρησε ένα αεροσκάφος λόγω ζητήματος υγείας που αντιμετώπισε νεαρή επιβάτιδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η αναγκαστική προσγείωση έγινε σήμερα το μεσημέρι σε ένα αεροπλάνο τύπου Airbus Α320 της εταιρείας Easyjet στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Τι συνέβη
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή από την Αγγλία -ηλικίας περίπου 18 ετών- υπέστη επιληπτική κρίση. Περίπου στις 14:05 το αεροσκάφος, το οποίο είχε ξεκινήσει από το Λονδίνο και κατευθύνονταν στην Πάφο, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λόγω του περιστατικού υγείας της κοπέλας.
Με την κοπέλα αποβιβάστηκαν μαζί και οι γονείς, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!
Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν
Alfavita Newsroom