κακοποιηση
Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της δύο φορές ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη.

Μια κόλαση με καθημερινούς βιασμούς, ξυλοδαρμούς, αναγκαστική εκπόρνευση και εκβιασμούς ζούσε μια 35χρονη γυναίκα από το Καμερούν για δύο ολόκληρα χρόνια από τα χέρια εν ενεργεία αστυνομικού.

Αναλυτικά 

Συνεχείς είναι οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του αστυνομικού που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε επί δύο χρόνια τη σύντροφο του και ενώ μια δεύτερη καταγγελία έγινε σε βάρος του από μια γυναίκα από τη Ρουμανία.

Ο άνδρας, νωρίτερα την Πέμπτη, είχε κριθεί, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος, μετά τη σύλληψή του για βιασμό, μαστροπεία και σωματική κακοποίηση. 

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η 34χρονη σύντροφός του από το Καμερούν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. «Σε μια στιγμή η γυναίκα έβγαλε κάποια ψυχολογικά άσχημα και ήθελε να τη χωρίσει», είπε για τον εντολέα του ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως υποστήριξε ήθελε να παντρευτεί την γυναίκα ωστόσο όπως αποκάλυψε το θύμα μιλώντας στο STAR, εκείνη έπρεπε να τον... πληρώνει και να εργάζεται παραπάνω.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός, στην πολύωρη απολογία του ανέφερε πως είχε μόνο καλά συναισθήματα για την 34χρονη αλλά σύμφωνα με όσα λέει η γυναίκα φοβήθηκε ακόμα και για την ίδια της τη ζωή.

«Μου λέει αν κάνεις μήνυση κανένας δε θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, δεν πας καλά, το μυαλό σου δεν δουλεύει καλά, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί όλη τη ζωή σου και μια μέρα με κράτησε από τον λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μου έβγαλε και όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου λέει "Εσύ παίζεις μαζί μου; Το βλέπεις έχω όπλο". Αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει», αποκαλύπτει η 34χρονη.


Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του αστυνομικού

Οι καταγγελίες της γυναίκας φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και από μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντος της.

Σημειώνεται, πως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ακόμα μια γυναίκα από τη Ρουμανία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές τον 40χρονο για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις.

Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί από την ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει.

Πώς δρούσε ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός τα τελευταία δύο χρόνια είχε «πουλήσει» έρωτα στην εκδιδόμενη, μητέρα δύο παιδιών, με την οποία συζούσαν. Την πίεζε να εργάζεται για ώρες στο πεζοδρόμιο, της έπαιρνε όλα τα χρήματα, την βίαζε καθημερινά, την χτυπούσε προκαλώντας της μελανιές σε όλο το σώμα, ενώ μια φορά - σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας - προσπάθησε να τη σκοτώσει σφίγγοντάς της τον λαιμό.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της δύο φορές ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη. Οι γείτονες την είχαν δει να σκαρφαλώνει στα κάγκελα του μπαλκονιού με σκοπό να πηδήξει στο κενό.

Πριν από μια εβδομάδα το κορίτσι έσπασε τη σιωπή του και μίλησε σε φίλη της, η οποία αμέσως ανέλαβε δράση και απευθύνθηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων. Η νεαρή μητέρα κατέθετε για περίπου 5 ώρες παρουσία ψυχολόγου.

Την ίδια μέρα οι αστυνομικοί δίχως να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν την επιχείρηση για τη σωτηρία της γυναίκας. Προσημείωσαν 500 ευρώ, της τα έδωσαν λέγοντάς της ότι θα τα δώσει στον αστυνομικό όταν επιστρέψει σπίτι δήθεν ότι της τα έδωσε πελάτης.

Μόλις ο αστυνομικός θα έπαιρνε τα χρήματα, τότε η γυναίκα θα έπρεπε να βγει να πετάξει τα σκουπίδια ως... σήμα και θα την ακολουθούσαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού για να τον συλλάβουν, όπως και έγινε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα