Πελετίδης
Χρήστες του Twitter αποθέωσαν τον δήμαρχο Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, για την αποκατάσταση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου το οποίο είχε ρημάξει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Ο δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, ανήρτησε στο Facebook, ένα βίντεο με το οποίο εξηγεί πως κατάφερε να μετατρέψει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ξανά σε λειτουργικό, καθώς είχε ρημάξει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter.

«Πώς μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας. Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του.

Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς.

Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας να παρέχουμε ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό και ζεστό νερό σε όλο το στάδιο. Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου», είπε ο δήμαρχος Πάτρας στο βίντεο.

«Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην είναι πρωθυπουργός»

Το βίντεο έγινε viral και οι χρήστες του Twitter συνέκριναν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο με το ΟΑΚΑ μετά από όσα προέκυψαν με το στέγαστρο Καλατράβα που οδήγησαν στο κλείσιμό του.

«Πραγματικό δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην είναι ΠΘ ο Πελετίδης και το λέω πολύ σοβαρά», έγραψε κάποιος στο Twitter. «Ε και δεν βγει στην Πάτρα... Ε και!», είπε άλλος.

 

 

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας