«Χάκαραν» λογαριασμό ανήλικης και διακίνησαν προσωπικές της φωτογραφίες
Φίλη της 17χρονης: «Ήθελε να αυτοκτονήσει, δεν έτρωγε»

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε έναν 23χρονο, με ποινή φυλάκισης 19 μήνες, με 3ετή αναστολή, καθώς, διακίνησε προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο 17χρονης, έχοντας αποκτήσει προηγουμένως πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων, όπως επίσης για κατοχή και διακίνηση του υλικού αυτού, ενώ τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η υπόθεση διαδραματίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Θεσσαλονίκη, με τον κατηγορούμενο να αποκτά πρόσβαση στον λογαριασμό της παθούσας, μέσω φίλων του, που τον είχαν «χακάρει». Σύμφωνα με τη δικογραφία, διακίνησε πάνω από 10 φωτογραφίες και δύο βίντεο με προσωπικές στιγμές της τότε μαθήτριας.

Για την ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων τέσσερις συγκατηγορούμενοί του, που κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικοι.

Η παθούσα, 22 ετών σήμερα, περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει μέχρι και σήμερα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι επηρεάστηκε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, ενώ το υλικό αυτό -κατά την ίδια- διακινήθηκε ακόμη και σε άτομα του περιβάλλοντός του.

Η φίλη της ανέφερε ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, η παθούσα έγινε αντικοινωνική, χαρακτηρίζοντας ως τρομακτικό αυτό που πέρασε και περνάει. «Ήθελε να αυτοκτονήσει, δεν έτρωγε» κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση
ΚΥΣΠΕ: Αναστάτωση με τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών στη Β’ φάση
Σύγχυση στις μεταθέσεις και αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Ενημέρωση προς τους εκπαιδευτικούς για τις ενέργειες που απαιτούνται
ΚΥΣΠΕ: Αναστάτωση με τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών στη Β’ φάση
papaioannou
Αποκλειστικό - Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Τελικά εγκρίθηκαν μόνο 4 άδειες λειτουργίας
Τα συγκεκριμένα ιδρύματα κατέθεσαν πολυάριθμα προγράμματα σπουδών, καλύπτοντας ευρύ φάσμα επιστημών και κλάδων, με σημαντικό αριθμό εισακτέων φοιτητών
Αποκλειστικό - Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Τελικά εγκρίθηκαν μόνο 4 άδειες λειτουργίας
foto_education_pencils_2.jpg
Ξεσηκωμός γονέων στο Αιγάλεω για συγχωνεύσεις σχολείων: «Αισθανόμαστε βαθιά προδομένοι»
Γονείς στο Αιγάλεω: Να λειτουργήσουν κανονικά το 9ο & 14ο Δημοτικό και το 2ο & 20ό νηπιαγωγείο – Καμία συγχώνευση!
Ξεσηκωμός γονέων στο Αιγάλεω για συγχωνεύσεις σχολείων: «Αισθανόμαστε βαθιά προδομένοι»