Νέα Φιλαδέλφεια δολοφονία
Τα λάθη, η έλλειψη εμπειρίας και οι εντολές που δεν δόθηκαν ποτέ

Σχεδόν δύο μήνες μετά τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν και τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, την αλυσίδα επιχειρησιακών λαθών και παραλείψεων της ΕΛ.ΑΣ., που ανέδειξε σε πρώτο χρόνο η δημοσιογραφική έρευνα, έρχονται να επιβεβαιώσουν ή και να ενισχύσουν τα υπομνήματα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που ελέγχονται πειθαρχικά στο πλαίσιο της ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση έχει ολοκληρωθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, εκκρεμεί η έκδοση του τελικού πορίσματος από τον διενεργών την ΕΔΕ αντιστράτηγο Λευτέρη Γκαρίλα.

Μεταξύ όσων έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις είναι ο επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) Αστέριος Ματζιώκας, οι βοηθοί του Δημήτρης Δάβαλος και Βασίλης Καλαμπόκης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του αρχηγείου Ματθαίος Γιαννούλης και ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) Κώστας Χριστόλογλου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλος
Ποιος θυμάται τις "φαεινές" προτάσεις" για τους εκπαιδευτικούς: Πληρωμή των αναπληρωτών... με μόρια, αξιολόγηση στους μόνιμους ...από τους γονείς με sms!
Πικρές μνήμες από την ιστορία της εκπαίδευσης: Και διηγώντας τα να κλαις
Ποιος θυμάται τις "φαεινές" προτάσεις" για τους εκπαιδευτικούς: Πληρωμή των αναπληρωτών... με μόρια, αξιολόγηση στους μόνιμους ...από τους γονείς με sms!
eisodima.jpg
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να το χάσουν από τη νέα σχολική χρονιά
Η επαρκής φοίτηση των παιδιών είναι προϋπόθεση για να συνεχιστεί η καταβολή του επιδόματος – Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να το χάσουν από τη νέα σχολική χρονιά