Νέα Φιλαδέλφεια δολοφονία
Τα λάθη, η έλλειψη εμπειρίας και οι εντολές που δεν δόθηκαν ποτέ

Σχεδόν δύο μήνες μετά τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν και τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, την αλυσίδα επιχειρησιακών λαθών και παραλείψεων της ΕΛ.ΑΣ., που ανέδειξε σε πρώτο χρόνο η δημοσιογραφική έρευνα, έρχονται να επιβεβαιώσουν ή και να ενισχύσουν τα υπομνήματα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που ελέγχονται πειθαρχικά στο πλαίσιο της ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση έχει ολοκληρωθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, εκκρεμεί η έκδοση του τελικού πορίσματος από τον διενεργών την ΕΔΕ αντιστράτηγο Λευτέρη Γκαρίλα.

Μεταξύ όσων έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις είναι ο επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) Αστέριος Ματζιώκας, οι βοηθοί του Δημήτρης Δάβαλος και Βασίλης Καλαμπόκης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του αρχηγείου Ματθαίος Γιαννούλης και ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) Κώστας Χριστόλογλου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kairos
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πρωτομαγιά – Πότε έρχεται η πτώση της θερμοκρασίας
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
κινητικότητα στο Δημόσιο
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Υποχρεωτική δημοσιοποίηση ωρών λειτουργίας και αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών