κακοκαιρία Αθήνα
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ/INTIME NEWS
Τι ισχύει τελικά για το μήνυμα του 112

Μήνυμα από το 112 έλαβαν νωρίτερα κάτοικοι σε πολλές περιοχές της Αττικής με προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Ωστόσο όπως διευκρινίζουν πηγές από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική το μήνυμα αυτό δεν αφορά την Αττική.

Γειτονικές περιοχές

Όπως έχει ξανασυμβεί λόγω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας ένα μήνυμα του 112 που αφορά μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να το λάβουν και κάτοικοι γειτονικών περιοχών.

Σύμφωνα με αναφορές το μήνυμα έφτασε μεταξύ άλλων σε περιοχές της Αττικής όπως Μέγαρα, Καλλιθέα, Νέο Φάληρο, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Ίλιον και Περιστέρι.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την υπηρεσία του 112 προειδοποιητικά μηνύματα για την κακοκαιρία Elias έχουν σταλεί σήμερα το μεσημέρι στις εξής περιοχές: Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Μαγνησία, βόρεια Εύβοια, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος και σε περιοχές της Πελοποννήσου κυρίως της Αχαΐας και της Κορινθίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μάριος
«Τιμωρήθηκα γιατί στάθηκα στο πλευρό των αγροτών» – Καταγγελία στρατιώτη για ποινή και αποπομπή
Αντιδράσεις μετά την καταγγελία για τιμωρία λόγω συμμετοχής σε κινητοποίηση αλληλεγγύης στους αγρότες
«Τιμωρήθηκα γιατί στάθηκα στο πλευρό των αγροτών» – Καταγγελία στρατιώτη για ποινή και αποπομπή