ΜΠΕΟΣ ΒΟΛΟΣ
Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν για λίγη ώρα, με τον Αχιλλέα Μπέο, εμφανώς ενοχλημένο από την κριτική κατά του Δήμου Βόλου, να ζητάει από τους παρευρισκόμενους να βοηθάνε και να μην μιλάνε

Ακόμα ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε στον Βόλο, όταν ο δήμαρχος της πλημμυρισμένης πόλης "έπεσε" πάνω σε μέλη της ΚΝΕ και εθελοντές πολίτες που καθάριζαν τους δρόμους και βοηθάγανε στη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;» τον ρώτησε ένας νεαρός, σύμφωνα με το gegonota.news, με τον Αχιλλέα Μπέο να αντιδρά, λέγοντας στους χειριστές των μηχανημάτων: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν για λίγη ώρα, με τον Αχιλλέα Μπέο, εμφανώς ενοχλημένο από την κριτική κατά του Δήμου Βόλου, να ζητάει από τους παρευρισκόμενους να βοηθάνε και να μην μιλάνε, με έναν πολίτη να του απαντάει, σε έντονο ύφος:  «Τι λες ρε στα παιδιά, που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού; Τι λες ρε, που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε; ».

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε τον πολίτη «νούμερο», εκείνος τον είπε «μαλ... χοντρό» και, κάπου εκεί, το περιστατικό έληξε, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν, πριν «ξεφύγει» η κατάσταση.

 

Μπέος: «Τους γ@μησα», λέει αυτάρεσκα ο δήμαρχος του πλημμυρισμένου Βόλου (Vid)

Λίγες μέρες πριν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, με φανερή διάθεση για γαλαντομία και... υποκρισία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος δεν ζήτησε συγγνώμη για τα ελλιπή αντιπλημμυρικά έργα που βύθισαν στην κυριολεξία το Βόλο στη λάσπη, αλλά προτίμησε να κουνήσει το δάχτυλο λέγοντας «Αν είναι μάγκες οι 300 στη Βουλή σ' αυτή την κρίση, ας αφήσουν 2 μηνιάτικα. Εγώ αφήνω έναν χρόνο. Να ανοίξει ειδικό λογαριασμό η κυβέρνηση. Έτσι βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι λύση, άμεση. Σας αγαπώ, φιλάκια».

Μόλις σταματά η σύνδεση και μη γνωρίζοντας πως είναι ακόμη στον αέρα, ο δήμαρχος φάνηκε να λέει σε ανθρώπους που βρίσκονταν στο χώρο του γραφείου του «τους γ@μησα».
 
Κοντολογίς, βγήκε στον αέρα για να κερδίσει τις εντυπώσεις και τίποτα περισσότερο και ουσιαστικότερο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κολουμπια
Κολούμπια: Ακυρώνει την τελετή αποφοίτησης λόγω των διαδηλώσεων υπέρ της Παλαιστίνης
Το πανεπιστήμιο θα πραγματοποιεί πλέον πολλαπλές, μικρότερες τελετές αντί για μία μεγάλη.
Κολούμπια: Ακυρώνει την τελετή αποφοίτησης λόγω των διαδηλώσεων υπέρ της Παλαιστίνης
super-market
Αυτά είναι τα τρόφιμα που δεν πρέπει να αγοράζετε από το σούπερ μάρκετ
Πρόκειται για τρόφιμα που περιέχουν αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης συστατικά, ενώ είναι πλούσια σε νάτριο, ζάχαρη και κορεσμένα λιπαρά
Αυτά είναι τα τρόφιμα που δεν πρέπει να αγοράζετε από το σούπερ μάρκετ