Warning message

  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1701615210220417057 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1700453568803684627 at this time, please check again later.
ΜΠΕΟΣ ΒΟΛΟΣ
Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν για λίγη ώρα, με τον Αχιλλέα Μπέο, εμφανώς ενοχλημένο από την κριτική κατά του Δήμου Βόλου, να ζητάει από τους παρευρισκόμενους να βοηθάνε και να μην μιλάνε

Ακόμα ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε στον Βόλο, όταν ο δήμαρχος της πλημμυρισμένης πόλης "έπεσε" πάνω σε μέλη της ΚΝΕ και εθελοντές πολίτες που καθάριζαν τους δρόμους και βοηθάγανε στη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;» τον ρώτησε ένας νεαρός, σύμφωνα με το gegonota.news, με τον Αχιλλέα Μπέο να αντιδρά, λέγοντας στους χειριστές των μηχανημάτων: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν για λίγη ώρα, με τον Αχιλλέα Μπέο, εμφανώς ενοχλημένο από την κριτική κατά του Δήμου Βόλου, να ζητάει από τους παρευρισκόμενους να βοηθάνε και να μην μιλάνε, με έναν πολίτη να του απαντάει, σε έντονο ύφος:  «Τι λες ρε στα παιδιά, που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού; Τι λες ρε, που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε; ».

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε τον πολίτη «νούμερο», εκείνος τον είπε «μαλ... χοντρό» και, κάπου εκεί, το περιστατικό έληξε, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν, πριν «ξεφύγει» η κατάσταση.

 

https://twitter.com/i/status/1701615210220417057

Μπέος: «Τους γ@μησα», λέει αυτάρεσκα ο δήμαρχος του πλημμυρισμένου Βόλου (Vid)

Λίγες μέρες πριν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, με φανερή διάθεση για γαλαντομία και... υποκρισία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος δεν ζήτησε συγγνώμη για τα ελλιπή αντιπλημμυρικά έργα που βύθισαν στην κυριολεξία το Βόλο στη λάσπη, αλλά προτίμησε να κουνήσει το δάχτυλο λέγοντας «Αν είναι μάγκες οι 300 στη Βουλή σ' αυτή την κρίση, ας αφήσουν 2 μηνιάτικα. Εγώ αφήνω έναν χρόνο. Να ανοίξει ειδικό λογαριασμό η κυβέρνηση. Έτσι βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι λύση, άμεση. Σας αγαπώ, φιλάκια».

Μόλις σταματά η σύνδεση και μη γνωρίζοντας πως είναι ακόμη στον αέρα, ο δήμαρχος φάνηκε να λέει σε ανθρώπους που βρίσκονταν στο χώρο του γραφείου του «τους γ@μησα».
 
Κοντολογίς, βγήκε στον αέρα για να κερδίσει τις εντυπώσεις και τίποτα περισσότερο και ουσιαστικότερο.

https://twitter.com/i/status/1700453568803684627

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Πειραιά κρατούν πανό ενάντια στις διώξεις
Συμμέτοχη της ΕΛΜΕ Πειραιά στην κινητοποίηση στην Τρίπολη για πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής, προκηρύσσεται συμπληρωματική στάση εργασίας 10:00-11:00, παράλληλα με την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ 11:00-14:00
Συμμέτοχη της ΕΛΜΕ Πειραιά στην κινητοποίηση στην Τρίπολη για πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών
Σχολική Νοσηλευτική
Σχολική νοσηλευτική: Ένας θεσμός που απαιτεί θωράκιση
Η θεσμική θωράκιση του Σχολικού Νοσηλευτή αποτελεί επαγγελματικό αίτημα, και ταυτόχρονα κρίσιμη προϋπόθεση για την προστασία της υγείας των μαθητών
Σχολική νοσηλευτική: Ένας θεσμός που απαιτεί θωράκιση
Γιώργος Ραιδεστινός
Γιώργος Ραιδεστινός (διευθυντής σχολείου): «Με καθαιρούν γιατί άσκησα το συνταγματικό μου δικαίωμα»
«Δεν έγινα απεργοσπάστης όπως θα ήθελαν» - Το συγκλονιστικό «αντίο» του Γιώργου Ραιδεστινού μετά από 37 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση
Γιώργος Ραιδεστινός (διευθυντής σχολείου): «Με καθαιρούν γιατί άσκησα το συνταγματικό μου δικαίωμα»