πλημμύρα στην Καρδίτσα
INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Προσπάθησε να βοηθήσει και από τα νερά έχει βγάλει εξανθήματα

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε στο Action24 κάτοικος Μαραθέας, η οποία καταγγέλλει ότι ο αδερφός του κουμπάρου της μολύνθηκε από το νερό.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, μιλώντας στο Action24, ο αδερφός του κουμπάρου της - από την πρώτη στιγμή του εφιάλτη που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel - προσπαθεί να βοηθήσει και από τα νερά έχει βγάλει εξανθήματα. «Παίρνει αντιβίωση αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια για να προσθέσει: «Είχε κάποια φαγούρα, στην αρχή δεν το γνώριζε και μετά πήγε στον γιατρό και του έδωσε αντιβίωση. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, αλλά λογικά είναι από τα νερά».

Η ίδια ανέφερε ότι η κατάσταση στη Μαραθέα είναι ένα δράμα. «Δεν ανοίγουν τις πόρτες για να φύγει το νερό. Στη Μαραθέα είναι στάσιμο το νερό και δεν φεύγει».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας
Στο εδώλιο οι αστυνομικοί για ομαδικό βιασμό 19χρονης – «Ενώ ζητούσα βοήθεια ξεκίνησε να κάνει το ίδιο»
«Φάνηκε από το βλέμμα του ότι ήδη ήξερε. Και από τις πράξεις του. Ήταν συνεννοημένο σίγουρα».
Στο εδώλιο οι αστυνομικοί για ομαδικό βιασμό 19χρονης – «Ενώ ζητούσα βοήθεια ξεκίνησε να κάνει το ίδιο»
Νοσοκομείο παιδιά
Καλλιθέα: Βελτίωση για το 2,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι – «Γύρισα το βλέμμα μου για ένα λεπτό»
Αισιοδοξία από τους γιατρούς – Τι λέει ο πατέρας για το συμβάν
Καλλιθέα: Βελτίωση για το 2,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι – «Γύρισα το βλέμμα μου για ένα λεπτό»