ασέλγεια
Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος

Ένας 40χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 6χρονου αγοριού και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού.

 

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, η οποία διατηρεί επιχείρηση σε περιοχή της Μαγνησίας, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το Σάββατο (19/08), ο 40χρονος φέρεται να ακούμπησε τα ευαίσθητα σημεία του ανήλικου αγοριού της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonotanews.gr, για το περιστατικό κατέθεσε στην αστυνομία και το μόλις 6 ετών αγοράκι και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να γίνει η δίκη του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κανελος
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
Ο Ανδρέας θα λείψει πολύ. Όχι μόνο ως συνάδελφος, αλλά ως φίλος, ως συνοδοιπόρος, ως δάσκαλος με την ουσιαστική σημασία της λέξης.
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
panelladikes-exetaseis
Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;

Κάθε χρόνο, με την ίδια σχεδόν τελετουργική ακρίβεια, επαναλαμβάνεται ένα γνώριμο σκηνικό. Οι

Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;