Διακοπές έκανε ένα ζευγάρι στην Κρήτη, όταν τα ξημερώματα, ο 45χρονος άντρας πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στη γυναίκα του, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Η βραδινή έξοδος
Ένας 45χρονος άνδρας στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο ο οποίος χθες βράδυ 18 Αυγούστου βρισκόταν έξω με τη σύζυγό του απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στην Κρήτη.
Ο 45χρονος από την Ρουμανία επέστρεψε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα στο δωμάτιο με τη σύζυγό του όπου ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, έχασε τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε δυστυχώς τον θάνατό του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ