τροχαιο
Πέντε νεκροί είναι ο απολογισμός μετά τη σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (18/07) στην περιφερειακή οδό της Έδεσσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tastv.gr, τα πέντε άτομα τα οποία επέβαιναν στο αυτοκίνητο ήταν Αλβανικής καταγωγής, και σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν σε αγροκτήματα και κατευθύνονταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα.

Μετά από επιχείρηση των πυροσβεστών νεκροί απεγκλωβίστηκαν ένας 55χρονος, ένας 50χρονος, ένας 19χρονος, ένας 16χρονος και άλλο ένα άτομο του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.

Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.

Το μοιραίο αυτοκίνητο καρφώθηκε κάτω από την νταλίκα και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα. Οι εικόνες είναι απίστευτες. Το μπροστινό τμήμα του ΙΧ και η καμπίνα των επιβατών είχε στην κυριολεξία διαλυθεί. Τα πλάνα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κατσαρίδα
Φυσικοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε τις κατσαρίδες
Οι κατσαρίδες αποτελούν ένα από τα πιο ανθεκτικά και ανεπιθύμητα έντομα μέσα στο σπίτι, με ιδιαίτερη προτίμηση σε σκοτεινά και υγρά σημεία. Ένα από...
Φυσικοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε τις κατσαρίδες
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες εξετάσεις: Ποιοι μαθητές θα πάρουν 1.000 ευρώ και πότε
Ποιοι θα λάβουν το ποσό των 1000 ευρώ που καθιερώνεται ως μόνιμη υποτροφία για παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες εξετάσεις: Ποιοι μαθητές θα πάρουν 1.000 ευρώ και πότε