reuma_diak
Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται σε έκρηξη μετασχηματιστή

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφονται σε πολλές περιοχές της Αττικής τις τελευταίες ώρες λόγω και του καύσωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται σε έκρηξη μετασχηματιστή νωρίς το απόγευμα με συνέπεια να παραμένουν χωρίς ρεύμα περιοχές στον Άγιο Δημήτριο, την Αργυρούπολη, την Ηλιούπολη, το Ελληνικό και τον Άλιμο.

Επίσης διακοπές ρεύματος καταγράφονται και στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις παραπάνω περιοχές.

Συγκεκριμένα  η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί γρήγορα σε Άγιο Δημήτριο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Παλαιό Ψυχικό και μέχρι τις 20.00 σε Ελληνικό και Άλιμο.

Πάντως, όπως επισημαίνεται, συνολικά η εικόνα είναι καλή και όπου εκδηλώνονται βλάβες στο δίκτυο διανομής η αποκατάσταση γίνεται γρήγορα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα.
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
ζαχαρη
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της
Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά σημαίνει “καστανή” και πώς παράγεται το προϊόν που καταναλώνουμε καθημερινά
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της