πρόβατα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πρόβατα βρέθηκαν κυριολεκτικά στη μέση της Εθνικής Οδού

Κοπάδι προβάτων έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Πέμπτης (6/7) στην αρχή της εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών και στον παράδρομο.

Χωρίς να συνοδεύονται, τα πρόβατα διέσχιζαν αμέριμνα το δρόμο που εξυπηρετεί χιλιάδες οχήματα και μάλιστα με σχετικά υψηλές ταχύτητες στο σημείο, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Η βόλτα των προβάτων

Οδηγοί αυτοκινήτων, αλλά και δικύκλων, υποχρεώθηκαν να ρυθμίσουν κατάλληλα τη διέλευσή τους προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα, έχοντας ευτυχώς ειδοποιηθεί εγκαίρως από διερχόμενους πολίτες, ενώ επαγγελματίες της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία!

Τα «ζωντανά» έφυγαν τελικά ασυνόδευτα προς τα χωράφια.

πρόβατα

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα