skilaki
Έδεσε τα γεννητικά όργανα του σκύλου του με tire up για να το στειρώσει - «Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον πόνο που τράβηξε το δύστυχο»

Δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις βασανισμού και κακοποίησης ζώων από ασυνείδητους, με την τελευταία να αφορά πιθανόν πρώην ιδιοκτήτη σκύλου που έδεσε με tire up τα γεννητικά όργανα του ζώου για να το στειρώσει. 

Την αποκάλυψη έκανε ο κτηνίατρος Ανδρέας Μπαντουβάς, που εδρεύει στην Κρήτη, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να βρεθεί ο "άνθρωπος" που υπέβαλλε το σκυλάκι σε τέτοια μορφή κακοποίησης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, λόγω του ότι το ζώο δεν έχει μικροτσίπ, «επαφίεμαι στο φιλότιμο του καθενός για να σταματήσει αυτή η ακραία κακοποίηση. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον πόνο που τράβηξε το δύστυχο».

Το σκυλί οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο από άγνωστους που το βρήκαν και υπέθεσαν ότι είχε πάθει δηλητηρίαση. Κτηνίατρος από το Ηράκλειο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο τετράποδο και το απάλλαξε από τους πόνους.

Αναλυτικά η ανάρτηση 

«Πάνω που λες τα χω δει όλα σε αυτή τη δουλειά έρχονται και καλύτερα ακόμα. Το πρωί μου προσκόμισαν σκυλάκι το οποίο βρήκαν αδέσποτο με υποψία δηλητηριάσης.
Κατά τη διάρκεια της κλινικής εξέτασης συνειδητοποίησα ότι το σκυλί έφερε ένα tire up ξεχασμένο από παλιά το πιθανότερο και διαπυημένο φυσικά.
Διότι κάποιος σκέφτηκε"εγώ μπρε θα τον εμουνουχισω τον κούλουκα απού κατέχω" 
Δυστυχώς δεν έχει αριθμό μικροτσίπ έχω όμως φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύω. Επαφίεμαι στο φιλότιμο του καθενός για να σταματήσει αυτή η ακραία κακοποίηση. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον πόνο που τράβηξε το δύστυχο»

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα