skilos
Πήγαμε μαζί στην παραλία αλλά γύρισα σπίτι μόνος - Ο συγκινητικός τρόπος που αποχαιρέτισε ένας ιδιοκτήτης τον σκύλο του

Όταν ένα αγαπημένο κατοικίδιο πεθαίνει, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να του αποτίσεις φόρο τιμής από το να μοιραστείς την ιστορία του και την αγάπη του με τον κόσμο. 

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου αποφάσισε να κάνει ακριβώς αυτό, αφήνοντας ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην παραλία όπου μοιράστηκε πολλές βόλτες με το σκύλο του. Μαζί με ένα εγκάρδιο μήνυμα για τον σκύλο του, τον Ρεξ, άφησε ένα κουτί με μπάλες τένις για να παίρνουν οι ιδιοκτήτες σκύλων και να παίξουν με τα δικά τους κουτάβια.

Το κουτί τοποθετήθηκε στην παραλία Exmouth, στη νοτιοδυτική Αγγλία. Το χειρόγραφο σημείωμα που συνοδεύει το κουτί αποκαλεί τον Ρεξ «το καλύτερο από τα πιο καλά αγόρια» και περιέχει μια φωτογραφία του. «Ο Ρεξ λάτρευε την παραλία και τα μπαλάκια», γράφει. «Παρακαλώ, μη διστάσετε να πάρετε μια μπάλα για τον σκύλο σας και ελπίζω να απολαύσετε όλοι αυτό το μέρος όσο και εμείς. Ρεξ κοιμήσου ήσυχος».

Ανέβασε επίσης στο Twitter τις τελευταίες στιγμές του Ρεξ και του αφιέρωσε ένα συγκινητικό μήνυμα, για τον καιρό που πέρασαν μαζί. «Σε ευχαριστώ που επέλεξες να περάσεις την υπέροχη ζωή σου μαζί μου. Η καρδιά μου πονάει, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα την ύπαρξή σου», γράφει.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

podilato_9.jpg
Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας λόγω του ποδηλατικού Γύρου 2024
Θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε  λεωφόρους, οδούς και πλατείες των Δήμων Αθηναίων, Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Αλίμου,...
Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας λόγω του ποδηλατικού Γύρου 2024
ΤΑΞΗ
Ένα ολόκληρο Γυμνάσιο σε ομηρία με τον καταγγελλόμενο διευθυντή να παραμένει στη θέση του
Τα φαινόμενα αυταρχισμού από προϊσταμένους θα πολλαπλασιαστούν και θα ενταχθούν στο προσεχές μέλλον, καθώς εκτρέφονται από τον αντιευκπαιδευτικό...
Ένα ολόκληρο Γυμνάσιο σε ομηρία με τον καταγγελλόμενο διευθυντή να παραμένει στη θέση του