κολωνός
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Στον ανακριτή οι 4 κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Στον Ανακριτή οδηγούνται σήμερα, Τρίτη (27/6), για να απολογηθούν οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού στον Κολωνό, που συνελήφθησαν μετά από την αναγνώριση τους από την ανήλικη.

Οι κατηγορούμενοι

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στις αρχές Ιουνίου καθώς προσπαθούσε μέσω χυδαίων μηνυμάτων να προσελκύσει ανήλικο κορίτσι, οδηγήθηκαν ενώπιον του 14ου Τακτικού Ανακριτή που χειρίζεται πλέον τη νέα έρευνα που άνοιξε η Δικαιοσύνη για την υπόθεση. Οι τέσσερις συνελήφθησαν χθες μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής και σύμφωνα με το θύμα, είχαν βρεθεί μαζί της στα ραντεβού της φρίκης.

Η 12χρονη φέρεται να είπε στην έβδομη κατά σειρά κατάθεση που έδωσε στις αρχές, ότι ο 63χρονος, του οποίου φέρεται να υπέδειξε και το σπίτι του στην γειτονιά, της γνώρισε τον 82χρονο που συνελήφθη και αυτός χθες για την σεξουαλική κακοποίηση της.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη. Φέρεται επίσης να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι “τον μπερδεύει με κάποιον άλλον”.

Οι άλλοι δύο νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ηλικίας 43 ετών ο ένας και 46 ο άλλος.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση διενεργείται νέα κύρια Ανάκριση καθώς η πρώτη έρευνα της δικαιοσύνης, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο πρωταγωνιστής της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, έκλεισε προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τα όρια των 18 μηνών προφυλάκισης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης ΔΕΘ
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση
Τι σημείωσε για την εκπαίδευση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με νέο μήνυμά του μέσα από από την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση.
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση