«Θα σας φτύσω να κολλήσετε AIDS» – Χαμός στα κρατητήρια του Βόλου
Προσπαθούσε να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (30/5) στο Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου όπου ένας κρατούμενος φώναζε και απειλούσε τους αστυνομικούς πως θα τους φτύσει και θα τους κολλήσει AIDS.

O 44χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο αφού συνελήφθη μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (30/5) καθώς προκάλεσε επεισόδιο σε μπαρ στην Νέα Ιωνία και αντιστάθηκε στην σύλληψή του.

Ειδικότερα όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr ο 44χρονος, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει θαμώνες και ιδιοκτήτη του μπαρ, ενώ έσπαγε μπουκάλια και έριχνε τραπέζια.

Σύντομα κλήθηκαν στην επιχείρηση από τον ιδιοκτήτη οι δυνάμεις της αστυνομίας στους οποίους ξέσπασε δεύτερο κύμα της οργής του 44χρονου. Ο ίδιος αρνήθηκε να μπει στο περιπολικό για έλεγχο των στοιχείων του, ενώ επιτέθηκε στους αστυνομικούς, απωθώντας τους βίαια και κλωτσώντας τους στην προσπάθειά του να αποφύγει την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα