diki
Σε εξέλιξη κεκλεισμένων των θυρών η δίκη στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για το βιασμό 16χρονης από 27χρονο ράπερ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η δίκη 27χρονου ράπερ, ο οποίος κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούνιο κακοποίησε σεξουαλικά μια 16χρονη, με την οποία είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και διεκόπη προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν τόσο η βιολόγος της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε τα ανευρεθέντα δείγματα DNA όσο και η παθούσα (παρουσία παιδοψυχολόγου). Είχαν προηγηθεί σχετικά αιτήματα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Ο 27χρονος, προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση, πράξεις τις οποίες ο ίδιος αρνείται. Οι εις βάρος του καταλογιζόμενες πράξεις φέρεται να τελέστηκαν μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και σε αγροτική περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες 2021: Πώς υπολογίζονται τα μόρια στα αγωνίσματα
Πανελλήνιες 2026: ΤΕΦΑΑ – Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι για αγωνίσματα, μόρια και δικαιολογητικά
Πανελλήνιες 2026: Οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ μπαίνουν στην τελική ευθεία με τις πρακτικές εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: ΤΕΦΑΑ – Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι για αγωνίσματα, μόρια και δικαιολογητικά
ΑΣΕΠ - Παπαϊωάννου
Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ στο alfavita.gr για τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς που από σήμερα καταθέτουν αίτηση
Εφιστώ την προσοχή των υποψηφίων στην προσεκτική μελέτη των προκηρύξεων και στην ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων. 
Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ στο alfavita.gr για τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς που από σήμερα καταθέτουν αίτηση