Μήλος
«Ύμνοι» ιταλικής εφημερίδας για τη Μήλο

Ένα από τα ομορφότερα νησιά στον κόσμο αναδεικνύει τη Μήλο η ηλεκτρονική ιταλική εφημερίδα sportoutdoor24. Την παρουσιάζει «σαν να είναι από άλλο πλανήτη» και σημειώνει: «Θα μπορούσαμε να ορίσουμε ότι η Μήλος είναι το πιο όμορφο νησί στον κόσμο; Το ελληνικό νησί λίγες ώρες με το πλοίο από την Αθήνα δεν είναι από τα πιο γνωστά αλλά είναι εκπληκτικά όμορφο. Τόσο πολύ που το περιοδικό Travel+Leisure το όρισε πραγματικά ως το πιο όμορφο νησί στον κόσμο το 2021. H Μήλος μοιάζει σαν να είναι από άλλο πλανήτη».

Το κυκλαδίτικο νησί είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και στην Ιταλία, ενώ συνεχώς κερδίζει τις εντυπώσεις και σε άλλες αγορές του κόσμου με τις κρατήσεις να εμφανίζονται αισιόδοξες για τη νέα σεζόν.

Τον περασμένο μήνα η Μήλος είχε σημαντική παρουσία στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της εκστρατείας που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανάδειξη του θεματικού τουρισμού.

Η γαστρονομική εκδήλωση της Μήλου πραγματοποιήθηκε στο Kitchen Milano στο κέντρο της πόλης της Λομβαρδίας από το σεφ Βασίλη Παπικινό, με καταγωγή από τη Μήλο, με την αρωγή και σύμπραξη της σεφ Γεωργίας Κουτσούκου. Με τη βοήθεια της διευθύντριας του ΕΟΤ Ιταλίας, Κυριακής Μπουλασίδου, η οποία είχε επωμιστεί το έργο της οργάνωσης, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον έγκριτων δημοσιογράφων γαστρονομίας και τουρισμού από τα πιο σημαντικά ιταλικά ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά και έντυπα μέσα. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, η οποία συμμετείχε και στην παρασκευή των συνταγών από τη Μήλο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!