Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 15χρονο για τον βιασμό 12χρονου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 15χρονου, που καταγγέλλεται ότι βίασε έναν 12χρονο το απόγευμα της Πέμπτης (30/03). Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, παρών στο περιστατικό φέρεται να ήταν και ένας 11χρονος.

Στον 15χρονο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και γενετήσια πράξη ενώπιον ανηλίκου, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι και την ερχόμενη Πέμπτη (06/04) θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 11χρονος δεν συνελήφθη, καθώς σύμφωνα με την απόφαση του εισαγγελέα πρόκειται για ανήλικο, κάτω των 12 ετών. Παράλληλα από τον εισαγγελέα έχει ζητηθεί η ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου θύματος.

Ο 15χρονος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα και μέχρι τότε κρατείται. Αρνείται τις κατηγορίες και όπως ισχυρίζεται τα παιδιά, έπαιζαν στην πλατεία, στη συνέχεια μάλωσαν και ο 12χρονος απλά ανέφερε το όνομά του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία