ΒΙΑΣΜΟΣ
Ένας άντρας φέρθηκε με κατάφωρη σκληρότητα προς την πρώην γυναίκα του

Μία ακόμα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εκδικάστηκε, όπου ένας 50χρονος κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης περιουσίας.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή, υπό τον όρο να μην προσεγγίζει την παθούσα και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και ότι προέβη στην πράξη του για να δει το παιδί του.

Το περιστατικό

Η 44χρονη στην κατάθεσή της τόνισε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτυπάει, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση φοβήθηκε και ένιωσε ότι θα πραγματοποιήσει τις απειλές του και θα τη σκότωνε.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι της πέταξε μπουκάλια, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, παραδέχτηκε ότι πήγε στο κατάστημα και έξω από τον πάγκο, πέταξε ένα τασάκι και ένα άδειο ποτήρι και είπε ότι δεν την απείλησε.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 13 Ιουνίου 2021 ο κατηγορούμενος πήγε στο κατάστημα της πρώην συζύγου του για να διαμαρτυρηθεί, διότι δεν του έδινε την κόρη τους και της πέταξε μπουκάλια, προκαλώντας της κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού και κακώσεις, ενώ την απείλησε, ότι θα την σκοτώσει και θα τα διαλύσει όλα.

Η 44χρονη πήγε στο Νοσοκομείο μετά από τρεις μέρες και έλαβε πιστοποιητικό γιατρού ότι είχε κακώσεις. Ο εισαγγελέας έδρας στην αγόρευσή της τόνισε ότι κακώς στα Αστυνομικά Τμήματα καταγράφονται στο βιβλίο συμβάντων όσες υποθέσεις παραπέμπονται μόνο κατ’ έγκληση, αποθαρρύνοντας τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να καταθέσουν μηνύσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα