Λακωνία: Νέες πληροφορίες για τον βιασμό 13χρονης - Πώς το σχολείο αποκάλυψε τη φρίκη
Νέες φρικιαστικές πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το βιασμό της 13χρονης στη Λακωνία

Νέες πληροφορίες γίνονται γνωστές σχετικά με τον βιασμό της 13χρονης στη Μάνη, η οποία φαίνεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συγγενείς της, αλλά και άλλους.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό γέννησε σε μαιευτήριο των Αθηνών και οι έρευνες ξεκίνησαν όταν φανερώθηκε η εγκυμοσύνη του κοριτσιού, όσο διέμενε ακόμα στη Μάνη, ενώ τον εφιάλτη της 13χρονης φαίνεται ότι ανακάλυψε το σχολείο της.

Πώς αποκαλύφθηκε η κακοποίηση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Λακωνικού Τύπου», από τις αρχές Οκτωβρίου 2022 η ανήλικη κίνησε τις υποψίες στο σχολικό της περιβάλλον, όταν ξεκίνησε να παίρνει ανεξήγητο βάρος και ιδιαίτερα στην κοιλιακή χώρα. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του διευθυντή του σχολείου και σε συνεννόηση με γιατρό της περιοχής, στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ελέγχου για όλα τα παιδιά, η ανήλικη μαθήτρια υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Ακολούθως ο γιατρός συνέταξε και απέστειλε αναφορά, συνοδευόμενη από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στην Εισαγγελέα Γυθείου, γνωστοποιώντας την κατάσταση της 13χρονης. Στην αναφορά υπογραμμιζόταν πως η ανήλικη μαθήτρια έχρηζε άμεσης γυναικολογικής εξέτασης από εξειδικευμένο επιστήμονα.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και το κορίτσι απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και από εκεί σε μαιευτήριο των Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη. Έκτοτε, και μέχρι να γεννήσει, η ανήλικη διέμενε σε ξενώνα μαιευτηρίου των Αθηνών, όπου λάμβανε την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Η υπόθεση

Βάσει όσων υποστήριξε η ανήλικη φέρεται να είχε βιαστεί από δύο αλλοδαπούς, έναν υπήκοο Μπαγκλαντές και έναν Βούλγαρο, που ζούσαν σε οικισμό της Ανατολικής Μάνης. Μετά την κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε τα δύο συγκεκριμένα άτομα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή τους, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με τη 13χρονη, να αρνούνται ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, ισχυριζόμενοι ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της ανήλικης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου χθες στο LiveNews τον Φεβρουάριο του 2023 το παιδί κατέθεσε στις δικαστικές Αρχές ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συγγενή της, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να της έδινε και ουσίες. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας είναι και ο πατέρας του παιδιού που γέννησε το 13χρονο κορίτσι στην Αθήνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ.jpg
Σαν σήμερα γεννιέται ο Τάσος Λειβαδίτης - Απαγγέλλει το πιο συγκλονιστικό ερωτικό του ποίημα
«Ναι αγαπημένη μου. Πολύ πριν να σε συναντήσω, εγώ σε περίμενα. Πάντοτε σε περίμενα».
Σαν σήμερα γεννιέται ο Τάσος Λειβαδίτης - Απαγγέλλει το πιο συγκλονιστικό ερωτικό του ποίημα