NEA SMYRNH
Ποιοι είναι οι τρεις νεαροί, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, που έχουν συλληφθεί έως τώρα για τη μαστροπεία σε βάρος της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη, ενώ αναζητείται ένας ακόμη

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 14χρονης, η οποία διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, που έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ» ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Το κορίτσι έδωσε την πρώτη της κατάθεση στη νέα δομή προστασίας ανηλίκων, «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία παιδοψυχολόγου. Η ανήλικη επιβεβαίωσε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι την περασμένη Κυριακή πήγε σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο με έναν άνδρα  με καταγωγή από την Γεωργία, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

NEA SMYRNH

Τον συγκεκριμένο της τον είχε γνωρίσει ο 29χρονος μαστροπός, ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και της είχε πει να συναντάται με διάφορους άνδρες έναντι 100 ευρώ.

Τρεις νεαροί άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, έχουν συλληφθεί έως τώρα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη. Ο 29χρονος λέγεται "Ταχίρ" από το Μπαγκλαντές είναι παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Ο νεαρός έμενε στη Νίκαια και τραβούσε σε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με το Star, ο 25χρονος Κώστας Δ. ήταν παρών στο ραντεβού με το κορίτσι. Είναι 25 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ κατοικεί στη Μαγούλα. Ο ίδιος είχε αδυναμία να φωτογραφίζεται δίπλα σε περιπολικά και με... 50ευρα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Facebook.

Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες είναι και ο 24χρονος Ελλάδιος Σ., ο νεαρός που είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες σε τηλεοπτικές εκπομπές για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, στη δομή της οποίας διέμενε για αρκετά χρόνια.

viasmos

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη ενός ακόμη ατόμου με το όνομα "Ρουσλάν" που φέρεται να βίασε την ανήλικη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να βιντεοσκοπούν.

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα "φωτίσουν" τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Προκλητικοί οι κατηγορούμενοι

Οι 3 συλληφθέντες αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών το πρωί της Παρασκευής. Ο ισχυρισμός τους ο οποίος προκαλεί όργη είναι ότι όλα έγιναν με την συγκατάθεση του παιδιού. Συγκεκριμένα τα πρώτα τους λόγια στους αστυνομικούς φέρεται να ήταν πως: Μας είπε ότι είναι 17 χρονών, δεν κάναμε τίποτα χωρίς τη θέλησή της.

Οι δυο από τους δράστες έχουν ανήλικα παιδιά, μικρότερης ηλικίας από την 14χρονη κάτι που φυσικά δεν σκέφτηκαν την ώρα που ασελγούσαν στο σώμα και την ψυχή του παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα