Μία συνταγή για εύκολο γλυκό, το οποίο είναι γρήγορο και λαχταριστό για κάθε τραπέζι.
Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
1 συσκευασία μόρφατ
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
4 μπανάνες, ώριμες, μεσαίου μεγέθους
100 γρ. τρούφα
1 κουβερτούρα, τριμμένη στη χοντρή μεριά του τρίφτη
Διαδικασία
- Για το γλυκό ψυγείου με σοκολάτα και μπανάνα ξεκινάμε και χτυπάμε στο μίξερ, με το σύρμα, το ζαχαρούχο γάλα με τη μόρφατ, μέχρι να γίνουν σαν σαντιγί.
- Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας σε ένα μπολ τα μπισκότα και κόβουμε τις μπανάνες σε μικρά κομματάκια.
- Προσθέτουμε την τρούφα και ανακατεύουμε καλά.
- Καλύπτουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο (για 2 ώρες).
- Πασπαλίζουμε το γλυκό με την τριμμένη σοκολάτα.
- Κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Gastronomos
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5
Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα