varoufakis
Ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας δράστης της επίθεσης στον Γιάνη Βαρουφάκη

Ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας ακόμη από τους δράστες της επίθεσης κατά του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο δράστης είναι 23 ετών και έχει προσαχθεί και συλληφθεί στο παρελθόν για επεισόδια.

Ο 23χρονος κρατείται στην Κρατική Ασφάλεια, ενώ η προσαγωγή του δεν έχει μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς η ανακρίτρια της υπόθεσης δήλωσε ότι θα τον καλέσει η ίδια.

Υπενθυμίζεται πως ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο 19χρονος που απολογήθηκε για την επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, πριν λίγες ημέρες.

Ο νεαρός, δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, είχε απολογηθεί στην 1η Ανακρίτρια Ανηλίκων και αφού είχε προηγηθεί η κατάθεση του θύματος της επίθεσης -ο οποίος δεν θέλησε να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα