Ηλιούπολη: Σωρεία κατηγοριών στον 44χρονο προπονητή που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες
Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή ασκήθηκε στον προπονητή πολεμικών τεχνών

Αντιμέτωπος με σωρεία κατηγοριών θα οδηγηθεί την Παρασκευή να απολογηθεί ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που συνελήφθη μετά από ένταλμα, για την καταγγελλόμενη επί σειρά ετών σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών.

Στον προπονητή αποδίδεται ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά πέντε κορίτσια, ανήλικα κατά τον χρόνο των πράξεων, στον χώρο της Σχολής πολεμικών τεχνών που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, ο προπονητής προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

 

 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρωτομαγιά 2026
Πρωτομαγιά: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, τράπεζες
Για ποιους είναι αργία η Πρωτομαγιά 2026, ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά
Πρωτομαγιά: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, τράπεζες
ντανταδες
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα για όλη τη χώρα
Eπιμελητές και επιμελήτριες από όλη τη χώρα μπορούν από σήμερα να εγγράφονται στο Μητρώο του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονίας»
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα για όλη τη χώρα