σύγκρουση τρένων
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Ποινική αναβάθμιση αποφασίστηκε για την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη - Τι αλλάζει

Σε ομόφωνη ποινική αναβάθμιση της υπόθεσης του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, προχώρησε η Ολομέλεια των Εφετών Λάρισας και πλέον, η διενέργεια της έρευνας περνά σε δύο εφέτες, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις ανακρίσεις για την πολύνεκρη τραγωδία.

Τακτικός εφέτης ειδικός ανακριτής ορίστηκε ο Σωτήρης Μπακαίμης, με αναπληρώτρια την συνάδελφό του Σοφία Λυμπεριάδου.

Η Ολομέλεια

Η σύγκλιση της Ολομέλειας έγινε με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος εποπτεύει το σύνολο των ερευνών για το τραγικό δυστύχημα, λόγω της μείζονος σοβαρότητας της υπόθεσης.

Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρηματολόγησε για την ανάγκη ορισμού έμπειρων δικαστικών λειτουργών για τις ανακρίσεις για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Στην Ολομέλεια, σύμφωνα με πληροφορίες μετείχαν οι ανώτεροι δικαστικοί που υπηρετούν αυτή την εποχή στη Λάρισα και οι εφέτες που ορίστηκαν για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, θεωρούνται ότι διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και νομική κατάρτιση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!