Κοινωνία

Τέμπη: Ορίστηκαν νέοι εφέτες ανακριτές για το δυστύχημα - Τι αλλάζει

σύγκρουση τρένων
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ποινική αναβάθμιση αποφασίστηκε για την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη - Τι αλλάζει

Σε ομόφωνη ποινική αναβάθμιση της υπόθεσης του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, προχώρησε η Ολομέλεια των Εφετών Λάρισας και πλέον, η διενέργεια της έρευνας περνά σε δύο εφέτες, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις ανακρίσεις για την πολύνεκρη τραγωδία.

Τακτικός εφέτης ειδικός ανακριτής ορίστηκε ο Σωτήρης Μπακαίμης, με αναπληρώτρια την συνάδελφό του Σοφία Λυμπεριάδου.

Η Ολομέλεια

Η σύγκλιση της Ολομέλειας έγινε με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος εποπτεύει το σύνολο των ερευνών για το τραγικό δυστύχημα, λόγω της μείζονος σοβαρότητας της υπόθεσης.

Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρηματολόγησε για την ανάγκη ορισμού έμπειρων δικαστικών λειτουργών για τις ανακρίσεις για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Στην Ολομέλεια, σύμφωνα με πληροφορίες μετείχαν οι ανώτεροι δικαστικοί που υπηρετούν αυτή την εποχή στη Λάρισα και οι εφέτες που ορίστηκαν για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, θεωρούνται ότι διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και νομική κατάρτιση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία