police
Πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας στη Θήβα

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, για τη μαφιόζικη εκτέλεση, τον Ιούλιο του 2021, του 45χρονου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας και γραφείου ενοικιάσεων αυτοκινήτων, πατέρα δύο παιδιών, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θηβών ως ηθικοί αυτουργοί, δύο άνδρες 43 και 38 ετών.

Οι συλλήψεις

Ο πρώτος με καταγωγή από τη Μαλεσίνα, είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, έχοντας συλληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου για απάτες, καταδικαστική απόφαση συνολικής ποινής φυλάκισης 2 ετών για απάτη και για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος ενός Ρομά το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου του 2021 στην περιοχή του Αγίου Εφραίμ Μαλεσίνας.

Ο 38χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη (28/2) μετά από ένταλμα που εκδόθηκε από την Ανακρίτρια Θηβών για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία με δόλο (κατά συναυτουργία με τον 43χρονο).

Η έρευνα

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το εάν ο εκτελεστής ήταν κάποιος από τους δύο συλληφθέντες ή αν είχαν βάλει τρίτο πρόσωπο που εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου, όπως είχαν υποψιαστεί από την αρχή οι αστυνομικοί.

Τότε, ο δολοφόνος του 45χρονου είχε αδειάσει το 9άρι πιστόλι στο κεφάλι και το σώμα του άτυχου άνδρα, πριν διαφύγει με ένα μπλε όχημα μέσα στη νύχτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία του «συμβολαίου» φέρεται να ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα οι δύο άνδρες, στον οποίο χρωστούσαν σημαντικά ποσά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλκοόλ
Κρήτη: 14χρονη στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθησαν ανήλικη και μητέρα της
Η14χρονη πήρε εξιτήριο, ενώ η φίλη της και η μητέρα της οδηγήθηκαν στην Αστυνομία
Κρήτη: 14χρονη στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθησαν ανήλικη και μητέρα της
οπεκεπε
Κρήτη – ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών μετά τις συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις
Αγροτοσυνδικαλιστής με δημόσια παρουσία, λογιστής – στέλεχος συνεταιρισμού και δικηγόρος ανάμεσα στους συλληφθέντες – Πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή
Κρήτη – ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών μετά τις συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις