ιφιγενεια τέμπη
Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει τέλος! Ταυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας Μίτσκα ύστερα από εξέταση DNA όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειάς της

Νεκρή είναι η 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσκα, η οποία βρισκόταν μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνται έπειτα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως έκανε γνωστό ο διηγόρος της οικογένειας της νωρίτερα ταυτοποιήθηκε η σορός της μέσω ανάλυσης DNA. Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς της 23χρονης την αναζητούσαν μέσω των social media.

«Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειάς της.

Αγωνιώδεις εκκλήσεις σε ΜΜΕ και social media για τους αγνοουμένους των Τεμπών

Στο μεταξύ αγωνιώδεις προσπάθειες να εντοπίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που αγνοούνται μετά τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης καταβάλλουν οι φίλοι και οι συγγενείς τους, την ώρα που ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος φτάνει τους 57 νεκρούς και εκκρεμεί η ταυτοποίηση δεκάδων σορών που έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια.

Οι αγνοούμενοι των Τεμπών, ένα μεγάλο μέρος των οποίων είναι νέα παιδιά, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα του φρικτού δυστυχήματος που συγκλόνισε την χώρα και όλον τον κόσμο. Ανάμεσά τους ο Αναστάσιος, η Αγάπη, ο Βάιος και πολλά άλλοι, τα πρόσωπα και τα ονόματα των οποίων κοινοποίησαν οι δικοί τους στα social media και τα ΜΜΕ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να μάθουν οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για αυτούς!

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκίνησε η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων της αμαξοστοιχίας που έχουν ανασυρθεί έως τώρα, με τη διαδικασία του DNA, από την αστυνομία σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που τηρείται σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών. Με το πέρας της διαδικασίας, οι σοροί θα παραδοθούν τους συγγενείς τους. Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση και ο εντοπισμός και άλλων ανθρώπων που αγνοούνται, ή έχουν χάσει την ζωή τους.

«Μητέρα κοιμήσου, θα αργήσω»

Ο 20χρονος Αναστάσιος Κουτσόπουλος από την Καρδίτσα επιβιβάστηκε από την Καρδίτσα στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. «Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι» είπε στον ΑΝΤ1 η σύντροφός του Μαριέττα Αλεξανδρή.

Σύμφωνα με το Star ο 20χρονος ο οποίος ήταν φοιτητής της Γεωπονικής, επιβιβάστηκε στο τρένο στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης. Το τελευταίο τηλεφώνημά του έγινε με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ στην οποία φέρεται να είπε «μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 20χρονος είπε στη μητέρα του ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρχει καθυστέρηση. Η μητέρα του, όμως, δεν κοιμήθηκε μετά το τηλεφώνημα αυτό και στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να προσπαθεί να τον βρεί στο τηλέφωνο κάτι που, όμως, δεν κατέστη δυνατό.

κουτσόπουλος

Στη λίστα των αγνοούμενων οι δύο μηχανοδηγοί των αμαξοστοιχιών στη φονική συγκρουση. Ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής ήταν μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας και ο Γιώργος Κουτσούμπας μηχανοδηγός του εμπορευματικού τρένου.

κουτσούμπας

«Ο αδελφός μου ήταν στην Αθήνα για να δει την κοπέλα του αλλά δεν επέστρεψε»

Ο Κριστιάν Ρούτσι, αναζητά τον 22χρονο αδελφό του μετά τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη.

«Ψάχνω τον πατέρα μου, ήταν στο πρώτο βαγόνι»

Ο Δημήτρης Κυριακίδης μιλάει στο OPEN και λέει πως ψάχνει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν στο πρώτο βαγόνι. Ο ίδιος αποκαλύπτει μάλιστα, πως μέχρι και σήμερα το ένα τηλέφωνο που είχε πάνω του ο πατέρας του, χτυπάει.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα ποστ που κοινοποιήθηκαν εκατοντάδες φορές σε διάφορες πλατφόρμες

Δείτε τις αναρτήσεις: 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smartphone_apps.jpg
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
Δεν έχει σημασία πόσο φανατικός φωτογράφος είσαι με το κινητό σου, κάθε σου λήψη μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με λίγη επεξεργασία
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
σχολεία
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας
«Στα τριάντα εννιά χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Aπριλίου ουδείς νοήμων και λογικός άνθρωπος έχει βρεθεί να πει έναν καλό λόγο για την...
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας