viasmos
Έναν εφιάλτη έζησε μία γυναίκα μετά τον χωρισμό της με έναν 30χρονο

Σοκαριστικές πληροφορίες βρήκε γυναίκα για τον εαυτό της, όταν ήρθε αντιμέτωπη με ψεύτικα προφίλ τους, μέσα από τα οποία αναληθώς φαινόταν ότι εκδιδόταν επί πληρωμή, μετά τον χωρισμό από έναν 30χρονο.

Ο 30χρονος Βολιώτης - με τον οποίο διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό - έστελνε μηνύματα σε φίλους και γνωστούς της προσποιούμενος πως είναι η ίδια, ενώ το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν πρόσκληση-πρόκληση για ερωτικές συνευρέσεις.

Οι φωτογραφίες

Φωτογραφίες δεν είχε πάρει μόνο από το προφίλ της, αλλά χρησιμοποιούσε και υλικό που είχε υποκλέψει από το κινητό της, κατά τη διάρκεια της σύντομης σχέσης τους.

Παράλληλα, η γυναίκα, που είναι μητέρα ενός παιδιού, δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο κινητό της, με τα οποία την «ενημέρωνε» πως θα την εκδικηθεί, ενώ ο 30χρονος έγραφε και συνθήματα σε βάρος της στους τοίχους του σπιτιού της

Η δίκη

Στη δίκη η παθούσα περιέγραψε το σοκ που υπέστη όταν ενημερώθηκε από γνωστούς και φίλους για το τι συνέβαινε εις βάρος της. Την καλούσαν για να δουν τι ακριβώς της συνέβη και εκείνη δεν ήξερε τι να απαντήσει, ενώ δεν μπορούσε να δει τα ψεύτικα προφίλ γιατί ο πρώην σύντροφός της την είχε «μπλοκάρει».

Στο Εφετείο ο άνδρας καταδικάστηκε εκ νέου με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης και της διάδοσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, χωρίς συναίνεση σε φυλάκιση 11 μηνών με αναστολή, ενώ επιπλέον αντιμετώπισε και τις κατηγορίες της εξύβρισης και της απειλής, οι οποίες παραγράφηκαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα