φιλιππίδης
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Τι ανέφερε η δεύτερη καταγγέλλουσα σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη

Επιστολή έστειλε η δεύτερη καταγγέλλουσα στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, για όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού.

Προσπάθεια εξευτελισμού

Στην επιστολή της, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μεταξύ άλλων, η καταγγέλλουσα περιγράφει τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους συνηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη

«Μέσα στη δικαστική αίθουσα έφεραν προσωπική μου φωτογραφία όταν ήμουν 9 μηνών έγκυος και φαινόταν η κοιλιά μου γυμνή για να υποστηρίξουν ότι είμαι ελαφρών ηθών, με χλεύαζαν όταν με έπιανε κρίση πανικού, έλεγαν ότι ‘θεατρινίζω’ μέχρι και αφίσα θεατρικής παράστασης έδειξαν όπου φορούσα τα ρούχα του ρόλου για αν δείξουν ότι δήθεν δεν είμαι άξια σεβασμού; Ότι ντύνομαι προκλητικά; Ότι αφού εμφανιζόμουν έτσι άξιζα να βιασθώ;

Αλήθεια τι ήθελαν να αποδείξουν αναρωτιέμαι ακόμα! Υποστήριξαν ότι είμαι όμορφη κοπέλα, αλλά όχι τόσο όμορφη για να με βιάσουν! Έλεγαν ότι το κίνητρο της καταγγελίας, ήταν η δημοσιότητα και η επαγγελματική μου αποκατάσταση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ικανοποίηση με την απόφαση

Η δεύτερη καταγγέλλουσα σε άλλο σημείο της επιστολής εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποτελεσματικότητα της δικαιοσύνης, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για την κατηγορία του βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Όπως ανέφερε, «ευτυχώς αυτοί που είχαν την ευθύνη και το δικαίωμα να κρίνουν έκριναν ορθά και δεν παρασύρθηκαν από ψεύδη και συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου, από τις επιθέσεις και τις προσβολές κατά της τιμής και της υπόληψής μου και στηρίχθηκαν μόνο σε αποδείξεις, μαρτυρίες, γεγονότα.

Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη και συγκινημένη από την ομόφωνη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης. Δεν είμαι ούτε ‘ενθουσιασμένη’ ούτε ζητωκραυγάζω επειδή ένας άνθρωπος καταδικάστηκε σε οχτώ χρόνια κάθειρξης και που ίσως να πάει φυλακή».

Ακόμα, συμπλήρωσε ότι, «Η απόφαση αυτή, δεν κλείνει τις πληγές μου, θα συνεχίσω τη ζωή μου, όπως και πριν το καταγγείλω. Όμως, τώρα θα είμαι ήσυχη με τη συνείδησή μου, ότι μίλησα και ότι βοήθησα, ώστε κανένα άλλο θύμα να μην υπάρξει από αυτόν τον άνθρωπο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτή την ελληνική λέξη μόνο ένας στους δέκα την λέει και την γράφει σωστά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα