βία
Η σοκαριστική μαρτυρία μιας 39χρονης που βίωσε τον εφιάλτη της ενδοοικογενειακής βίας

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Βόλο, όπου μετά από άγριο καβγά, ξυλοδαρμό δέχθηκε μία γυναίκα.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 40χρονος σύζυγος, μετά την καταγγελία της 39χρονης γυναίκας του, ενώ το περιστατικό φαίνεται να εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8/2.

Τι κατήγγειλε

Η γυναίκα στην καταγγελία της δήλωσε πως, στον άγριο καυγά που ξέσπασε μεταξύ των δύο συζύγων, ο 40χρονος την αποκάλεσε “άχρηστη” την έβρισε και την προσέβαλλε για το βάρος της. Εκείνη πάνω στα νεύρα της έσπασε τηλεόραση που το ζευγάρι είχε στο σπίτι.

Ο κατηγορούμενος τότε την έσπρωξε με αποτέλεσμα η 39χρονη να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο δάπεδο. Σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο σύζυγος της δεν σταμάτησε εκεί αλλά πριν προλάβει εκείνη να σηκωθεί, της έπιασε το κεφάλι και το κοπάνησε επανειλημμένα στο πάτωμα.

Η 39χρονη στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν επισκέφθηκε το νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν κακώσεις στο σώμα της, καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να αφήσει μόνο του το 3χρονο παιδάκι που έχουν αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της. Από την άλλη ο 40χρονος, ο οποίος βρισκόταν από την ώρα της καταγγελίας σε κράτηση, παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για έναν απλό καυγά μεταξύ του ζευγαριού.

Ενώπιον του αυτοφώρου τριμελούς Πλημμελειοδικείου χθες, η 39χρονη δήλωσε πως επιθυμεί να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά και από την έδρα προτάθηκε η λύση της ποινικής διαμεσολάβησης. Η έδρα αποφάσισε την αναβολή της δίκης έως τις 15/2, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα αυτή και να προσκομίσουν οι δύο εμπλεκόμενοι τις απαραίτητες αιτήσεις στις αρχές, ενώ ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ